"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

İtalyan İşi izle

-

The Italian Job

6.8/ 10
1 1

İtalyan İşi filminin bilgileri The Italian Job

7.0
İtalyan İşi 7.0 Dublaj & Altyazı 2003 1080p
Film Süresi

111 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

F. Gary Gray

Oyuncular

Donald Sutherland, Mark Wahlberg, Edward Norton, Charlize Theron, Jason Statham, Seth Green, Yasiin Bey, Fausto Callegarini

"İtalyan İşi" (The Italian Job), 2003 yapımı bir aksiyon ve soygun filmidir. Film, F. Gary Gray tarafından yönetilmiş ve Mark Wahlberg, Charlize Theron, Edward Norton ve Jason Statham gibi usta aktörleri içeren bir oyuncu kadrosuna sahiptir. Ayrıca film, 1969'da aynı adla çekilen orijinal "The Italian Job" filminin yeniden yapımıdır.

Hikaye, bir soygun ekibinin büyük bir altın soygununu gerçekleştirmesini ve bu soygun sırasında bir ihanete uğramasını konu alır. İhanet sonucu, ekibin lideri John Bridger ölmüş ve altın kaybolmuştur. Mark Wahlberg'ün canlandırdığı Charlie Croker, ekibi yeniden bir araya getirir ve kaybettikleri altını geri almak için bir soygun planlar. Bu soygun sırasında Edward Norton'ın canlandırdığı Steve, ihanet ettiği için ekibin hedefi haline gelir.

Film, hızlı arabalar, akrobatik soygun sahneleri ve heyecan verici takip sahneleriyle ünlüdür. İyi planlanmış ve gerilim dolu bir soygun hikayesini anlatırken, ekibin üyelerinin farklı yeteneklerini kullanmasını ve Steve'i cezalandırmayı amaçlar.

"İtalyan İşi," eğlenceli bir aksiyon filmi olarak beğenilmiş ve sinemalarda başarılı bir performans sergilemiştir. Ayrıca, 7 ödül kazanarak film yapımcılarına da övgüler almıştır.

Filme Yorum Yaz