İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

The Black Book izle

-

The Black Book

7.7/ 10
1 1

The Black Book filminin bilgileri The Black Book

4.7
The Black Book 4.7 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

124 Dakika

Ülke

Nigeria

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriGizem Filmleri Yönetmen

Editi Effiong

Oyuncular

Richard Mofe-Damijo, Ade Laoye, Sam Dede, Alex Usifo Omiagbo, Shaffy Bello, Kelechi Udegbe, Ikechukwu Onunaku, Taiwo Ajai-Lycett

The Black Book 2023 yapımı film, güçlü kişilerin etraflarındaki herkesi nasıl manipüle edebileceğini gösteriyor. En yüksek makama geldiklerinde tam kontrol altına girerler ve sıradan insanların yaşamlarını değiştirebilirler.

Film, başlangıçta Nijerya Enerji ve Petrol Şirketi'nde bir kadının güçte olduğu bir ortamda geçiyor. Bu kadın, topluluğundaki küçük, aile işletmeleri anlamına gelen "küçük insanlar" için savaşmıştır. Uzun süredir onları korumaya çalışmış, ancak bazı insanlar onun görevdeki taktiklerine karşı çıkmaktadır.

CEO'ya zarar verdiği için, kocası ve bebeği, onun ofiste yaptıklarına karşı çıkan küçük bir toplum tarafından kaçırılır.

Polisin peşlerini bırakması için, kaçırılma olayını suçsuz bir adama yıkarlar ve bu adam sonunda Paul Edima'nın oğlu olur. İzleyiciye sunulan şey ise Edima'nın General Issa için çalıştığı dönemde General Issa'nın yaptıklarını belgelediği siyah bir kitap aldığıdır.

Edima, papaz olmak için ayrıldığında, kitabı General Issa'ya geri verdi ve işi tamamen geride bıraktı. Geri dönmedi, ancak şimdi onun için geri döndü, çünkü oğlunu ondan aldılar.

Bir gazeteci işin içine dahil olduğunda, işler daha da karmaşıklaşır. Victoria adındaki bu gazeteci, Edima'nın oğlunun adını temizlemesine yardımcı olmak istiyor. Edima sadece oğlunun cesedini istedi, ancak polis kendi oğlunu gömmesine izin vermedi.

Edima, oğlunun ölümü hakkında daha fazla ayrıntı elde etmek için Victoria ile çalışır ve oğlunun adını temizlemek için ihtiyacı olan itirafları alabilmek için pis işlere bulaşır.

 

Filme Yorum Yaz