Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Fırtına Savaşçıları izle

-

風雲II

6.1/ 10
1 1

Fırtına Savaşçıları filminin bilgileri 風雲II

6.1
Fırtına Savaşçıları 6.1 Türkçe Dublaj 2009 1080p
Film Süresi

110 Dakika

Ülke

Hong Kong

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Danny Pang

Oyuncular

Aaron Kwok, Ekin Cheng, Kenny Ho, Nicholas Tse, Charlene Choi, Simon Yam, Lam Suet, Patrick Tam, Anson Leung Chun-Yat, Byron Pang

"Fırtına Savaşçılar" (İngilizce adı: "Storm Warriors"), 2009 yapımı bir Hong Kong aksiyon filmidir. Film, Ma Wing-jing ve Nansun Shi tarafından yönetilmiş ve başrollerinde Aaron Kwok, Ekin Cheng, Nicholas Tse ve Charlene Choi gibi oyuncular yer almıştır.

"Fırtına Savaşçılar," aksiyon ve fantezi türlerini bir araya getiren bir süper kahraman filmidir. Hikaye, eski bir kahraman olan Wind ve onun öğrencisi Cloud'un güçlerini kötülüğe karşı kullanmalarını konu alır. İkili, bir yandan bir suç lorduna karşı savaşırken diğer yandan da doğaüstü yeteneklerini geliştirmeye çalışır. Film, görsel efektlerle dolu dövüş sahneleri ve özel güçlere sahip karakterlerle dolu bir dünyada geçer.

"Fırtına Savaşçılar," Çin mitolojisinin ve süper kahraman hikayelerinin öğelerini bir araya getirerek aksiyon sevenlere hitap eder. Özellikle dövüş sahneleri ve görsel efektlerle dolu aksiyon sekansları filmi izlemeye değer kılar.

Filme Yorum Yaz