'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Cadılar Bayramı Sona Eriyor izle

-

Halloween Ends

5.0/ 10
1 1

Cadılar Bayramı Sona Eriyor filminin bilgileri Halloween Ends

5.0
Cadılar Bayramı Sona Eriyor 5.0 Dublaj & Altyazı 2022 1080p
Film Süresi

111 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

David Gordon Green

Oyuncular

Jamie Lee Curtis, Andi Matichak, James Jude Courtney, Rohan Campbell, Will Patton, Jesse C. Boyd, Michael Barbieri, Destiny Mone

"Halloween Ends" 2022 yapımı bir Amerikan korku filmidir. Film, 2018 yılında yayınlanan "Halloween" ve 2021 yılında yayınlanan "Halloween Kills" filmlerinin devamı niteliğindedir. Yönetmenliğini David Gordon Green'in yaptığı film, korku türünün en sevilen serilerinden biri olan "Halloween" serisinin son filmi olacak.

Filmin özeti, önceki filmlerde de izlenebileceği gibi Michael Myers'ın Laurie Strode ve ailesini takip etmesiyle başlar. Ancak "Halloween Ends" filminde, Michael Myers'ın sonuna kadar takip edilmesi ve sonlandırılması için bir son mücadele yapılması gerektiği anlaşılır. Filmin konusu, bu son mücadele sırasında yaşanan olayları ele almaktadır.

"Halloween Ends" filminin geniş özeti hakkında kesin bilgiler henüz paylaşılmamıştır. Ancak, önceki filmlerden ve fragmanlardan elde edilen bilgiler doğrultusunda, filmde oldukça gerilimli ve korku dolu anların yer alacağı tahmin edilmektedir. Ayrıca, Laurie Strode'un ve ailesinin Michael Myers'ın sonunu getirmek için verdikleri mücadele, filmin ana konusunu oluşturacaktır.

"Halloween Ends" filminin oyuncu kadrosunda Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Anthony Michael Hall ve Kyle Richards gibi isimler yer almaktadır. Film, 14 Ekim 2022 tarihinde vizyona girdi.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz