"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Şeytanın Şekeri izle

-

The Devil's Candy

6.3/ 10
1 1

Şeytanın Şekeri filminin bilgileri The Devil's Candy

6.3
Şeytanın Şekeri 6.3 Türkçe Dublaj 2017 1080p
Film Süresi

79 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Michael Yezerski

Oyuncular

Ethan Embry, Shiri Appleby, Pruitt Taylor Vince, Kiara Glasco, Tony Amendola, Leland Orser, Oryan Landa, Craig Nigh, Marco Perella, Mylinda Royer

Teksas'ta bir eve taşınan bir ressam ve ailesinin yaşadıkları korkutucu olayları konu alan bir korku filmidir. Film, ailenin küçük çocuğunun şeytani güçler tarafından etki altına alınmasıyla başlayan ürkütücü bir hikayeyi anlatıyor. Bu etki, ailenin yaşamını altüst eder ve onları karanlık ve tehlikeli olayların içine sürükler. Film, paranormal olaylar, gizem ve gerilim öğeleriyle dolu bir atmosfer yaratmayı başarırken, izleyicileri de bu sıra dışı ve ürpertici hikayenin içine çekiyor.

Şeytanın Şekeri aile içi dinamikleri, karanlık güçlerin etkisi ve bunların bireyler üzerindeki psikolojik etkilerini keşfederken, klasik korku filmi unsurlarını da içerisinde barındırıyor. Bu tür filmlerde sıkça rastlanan korkutucu atmosfer, gizemli karakterler ve beklenmedik dönüşler, filmin temel öğeleri arasında yer alıyor. Ailenin bu doğaüstü olaylarla nasıl başa çıktığı ve bu korkunç deneyimden nasıl etkilendikleri, filmin merkezinde yer alıyor.

Filme Yorum Yaz