İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Neşeli Ayaklar izle

-

Happy Feet

6.2/ 10
1 1

Neşeli Ayaklar filminin bilgileri Happy Feet

6.2
Neşeli Ayaklar 6.2 Türkçe Dublaj 2006 1080p
Film Süresi

108 Dakika

Ülke

Avustralya

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Bruce Berman

Oyuncular

Elijah Wood, Robin Williams, Brittany Murphy, Hugh Jackman, Nicole Kidman, Hugo Weaving, Anthony LaPaglia, Elizabeth Daily, Magda Szubanski, Miriam Margolyes

Bu neşeli animasyon filmi, Mumble adını taşıyan ve kötü bir sesi olan farklı bir penguenin maceralarını konu alıyor. Antarktika'da yaşayan penguenler, ruh eşlerini bulmak için kendilerine özgü birer "Kalp Şarkısı" söylerler. Fakat Mumble, ne yazık ki hem kötü bir şarkıcıdır hem de ruh eşine bu özel şarkıyı söyleyememektedir, bu da onun gerçek aşkı bulmasını zorlaştırır. Ancak Mumble'ın kendine has bir yeteneği vardır: olağanüstü bir tap dansçısı olması!

Mumble'ın annesi Norma Jean, oğlunun bu dans yeteneğini sevimli bulurken, babası Memphis Mumble'ın gerçek bir penguen olmadığını düşünmektedir. Mumble'ın en yakın arkadaşı Gloria ise bölgenin en iyi şarkı söyleyen penguenidir ve Mumble'ın bu sıra dışı yeteneği onun için bir baş belasıdır. Mumble, topluluk içindeki bu farklılıklar nedeniyle İmparator Penguen tarafından dışlanır. Ancak Mumble, evinden ayrıldığında, tamamen farklı kişiliklere sahip yeni penguenlerle tanışır ve bu deneyimler onun hayatını değiştirir.

Filme Yorum Yaz