“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Yeniden Leyla izle

-

Yeniden Leyla

5.2/ 10
1 1

Yeniden Leyla filminin bilgileri Yeniden Leyla

5.2
Yeniden Leyla 5.2 Yerli Film 2020 1080p
Film Süresi

99 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Baris Hanciogullari

Oyuncular

Ahmet Melih Yilmaz, Ayfer Dönmez, Cem Zeynel Kiliç, Sermet Yesil, Emrah Ozdemir, Ali Hikmet Kürekçi, Nazmi Sinan Mihci, Zeynep Yardimci

Yeniden Leyla filminin kısaca özeti ise;

"Yeniden Leyla" filmi, Başak Şahin'in yönettiği, başrollerinde Özge Özberk ve Mert Fırat'ın yer aldığı bir romantik drama filmidir.

Film, eski bir aşkın yeniden canlanması hikayesini anlatmaktadır. Ana karakter Leyla, yıllar önce sevgilisi Sarp'la ayrılmıştır ve hayatını İstanbul'da sürdürmektedir. Ancak bir gün, eski sevgilisi Sarp'ın geri döndüğünü öğrenir ve hayatı yeniden değişmeye başlar.

Leyla ve Sarp, yeniden bir araya gelir ve geçmişte yaşadıkları aşkı tekrar denemeye karar verirler. Ancak ikisi de artık farklı hayatlar yaşamaktadır ve geçmişte yaşadıkları hataların üstesinden gelmeleri gerekmektedir.

Film, İstanbul'un güzel manzaralarının yanı sıra, aşkın, özlemin ve yeniden doğmanın temalarını da işlemektedir. "Yeniden Leyla", 2020 yılında vizyona girmiştir.

 

Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex farkı ile daha bir çok yerli ve yabancı filme ulaşabilrsiniz.

Filme Yorum Yaz