"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

The Good Neighbor izle

-

The Good Neighbor

6.0/ 10
1 1

The Good Neighbor filminin bilgileri The Good Neighbor

6.0
The Good Neighbor 6.0 Türkçe Altyazı 2022 1080p
Film Süresi

106 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Stephan Rick

Oyuncular

Inga Alsina, Jonathan Rhys Meyers, Henrijs Arajs, Karlis Arnolds Avots, Juris Bartkevics, Tom J. Benedict, Agnese Budovska, Maxim Busel

The Good Neighbor "İyi Komşu" filmi, suç, pişmanlık ve suçu örtbas etme üzerine gerilimli bir hikaye anlatır.

Film, Amerikalı bir gazeteci olan David'in (Luke Kleintank) yeni işi için Letonya'ya taşınmasıyla başlar. David, yanında yaşayan ve kendi mekanik yetenekleriyle David'in araba sorunlarına yardım eden bir komşu, Robert (Jonathan Rhys Meyers) ile tanışır. İkili, David'in yeni yerine alışmasında birbirlerine destek olurlar.

Bir gece, yerel bir barda, David Janine (Ieva Florence) ile tanışır ve hemen ona aşık olur. Ancak, o gece eve dönerken, dikkatsizlik sonucu Janine'i arabayla çarparlar. Janine nefes almadığını fark ederler, Robert, David'e polise gitmemesi ve olay yerini terk etmeleri gerektiğini söyler. David suçlu hissetmeye başlar, ancak Robert onu sürekli olarak suçu itiraf etmemesi konusunda uyarır.

Sonrasında, Janine'in ölümünü araştıran ablası Vanessa (Eloise Smyth) ile tanışır. David ve Vanessa arasında bir aşk başlar, bu durum Robert'ı kıskançlık krizine sürükler ve Vanessa'yı öldürmeye çalışır. Bu sırada David'in yalanlarını öğrenen Vanessa, Robert ile yüzleşmeye gider ve olay yerinde boğulur.

Sonunda, Robert'ın tuzağına düşen David, polis tarafından tutuklanır. Ancak Vanessa'nın hayatta olduğunu ve gerçeği anlatabileceğini öğrenir. Bunun üzerine Robert, kendini suçluluk duygusundan kurtarmak için gölde kendini boğar. Film, David'in sonunda masumiyetinin kanıtlanacağına dair umutla sona erer.

Filme Yorum Yaz