İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Özel Öğretmen izle

-

The Tutor

6.0/ 10
1 1

Özel Öğretmen filminin bilgileri The Tutor

6.0
Özel Öğretmen 6.0 2023 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriGizem Filmleri Yönetmen

Alan Pao

Oyuncular

Garrett Hedlund, Noah Schnapp, Victoria Justice, Jonny Weston, Kabby Borders, Matt Borlenghi, Ekaterina Baker, Joseph Castillo-Midyett, Michael Aaron Milligan, Kamran Shaikh

Ethan, Doğu Yakası'nın varlıklı seçkinleri arasında talep gören bir öğretmendir. New York'un ücra bir malikanesinde, zengin bir milyarderin oğlu olan Jackson'a özel dersler vermek için yüksek bir ücretle işe alınır. Başlangıçta bu iş, sadece öğretmenlik becerilerini kullanarak kolay bir görev gibi görünse de, Ethan, öğrencisinin sırlarını açığa çıkaran rahatsız edici bir saplantısıyla karşılaşır.

Jackson'ın karanlık sırları, Ethan'ın öğrencisiyle olan ilişkisini giderek daha karmaşık ve tehlikeli bir hale getirir. Ethan, hem Jackson'ın sırlarını korumak hem de onunla ilgili gerçeği öğrenmek arasında zorlu bir denge kurmaya çalışır. Bu karmaşık hikaye, sınıf dışında gelişen derin ilişkileri, sırları ve tehlikeleri keşfederken seyirciyi gerilim dolu bir yolculuğa çıkarır.

Filme Yorum Yaz