"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Cemaat Kızı izle

-

La niña de la comunión

6.2/ 10
1 1

Cemaat Kızı filminin bilgileri La niña de la comunión

6.2
Cemaat Kızı 6.2 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

98 Dakika

Ülke

İspanya

KategoriKorku Filmleri Yönetmen

Edmon Roch

Oyuncular

Carla Campra, Aina Quiñones, Marc Soler, Carlos Oviedo, Olimpia Roch, María Molins, Xavi Lite, Anna Alarcón, Victor Solé, Daniel Rived

Sara, belirsiz bir kasabada yeni bir hayata başlamıştır ve henüz buranın sakinleri ve sokaklarıyla tanışmamıştır. En yakın arkadaşı Rebbe, kasabanın gizemlerini ve insanlarını daha iyi tanır. Bir gece, gençler, kasabanın tek diskosuna giderler ve orada eğlenceye dalarken uyuşturucu alırlar.

Ancak eve dönerken, karanlık ve ıssız bir yolda bir bebek bulurlar. Bebek, cemaat kıyafetleri giydirilmiş ve gizemle çevrelenmiştir. Sara ve Rebbe, bu garip olayı çözmek ve bebeğin kimliğini ve kökenini ortaya çıkarmak için harekete geçerler.

Ancak bu sıradan gibi görünen bebek bulma olayı, kasabanın derinliklerine sızdıkça korkutucu bir hal almaya başlar. Kasabanın geçmişi ile ilgili karanlık sırlar, yavaşça yüzeye çıkar ve kasaba sakinleri arasında artan bir paranoya ve şüphe atmosferi oluşur.

Sara ve Rebbe, bebeğin gizemi ve kasabanın sırları arasında sıkışıp kalırken, kendi arkadaşlıkları ve hayatları da tehlikede olur. İkinci bir şansa sahip olmadan önce kasabanın karanlık geçmişi onları tüketebilir.

"Kayıp Gece," 1980'lerin atmosferini yakalayan ve korku ile gerilimi ustaca birleştiren bir hikaye. Sara ve Rebbe'nin bebekle olan sıradışı karşılaşmalarının ardında yatan gizemleri çözmeye çalışırken izleyiciyi gerilim dolu bir yolculuğa davet ediyor.

Filme Yorum Yaz