Biri beni durdursun! Maske

Konuş Benimle izle

-

Talk to Me

7.1/ 10
1 1

Konuş Benimle filminin bilgileri Talk to Me

7.4
Konuş Benimle 7.4 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

Australia

KategoriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Danny Philippou, Michael Philippou

Oyuncular

Ari McCarthy, Hamish Phillips, Kit Erhart-Bruce, Sarah Brokensha, Jayden Davison, Sunny Johnson, Sophie Wilde, Marcus Johnson

Danny ve Michael Philippou'nun "Konuş Benimle" adlı filmi, bir nesli kolayca sarmalayabilecek ölümcül bir çılgınlığı başarıyla tasvir ediyor - bu korku filmi, bu çılgınlığın gerçekçiliğiyle ilgili en ürpertici şeylerden biridir. Sosyal medya beslemeli bu çılgınlık, ismi ve sembolleri uzun bir önceki sahipler zincirini çağrıştıran bir seramikle çevrili kesilmiş bir elin elde edilmesiyle mümkün hale gelir. Avustralyalı gençler Mia (Sophie Wilde), Jade (Alexandra Jensen) ve sonunda Jade'in küçük kardeşi Riley (Joe Bird), ölü insanları görmelerine ve bu ruhların 90 saniyeliğine bağlı bedenlerine erişmelerine olanak tanıyan böyle bir oyunun en son oyuncularıdır. Ruhlar "içeri alındığında", gençler aniden bir sandalyede geriye doğru fırlarlar (kamera onlarla birlikte geriye doğru sıçrar, ses karışımı kesilir), göz bebekleri derin siyaha döner. Titrer, boğulur ve ölecekmiş gibi nefes alırlar. Bu arada, gülerek çevrelerini sarmış olan arkadaşları onları çekerlerken. Bir YouTuber'ın muhtemelen Tide pod yemek hakkında bir kez dediği gibi ne heyecan verici bir deneyim.

Bu modern bir korku hikayesi için harika bir cihazdır (fikrin yaratıcısı olarak Daley Pearson'a atıfta bulunulur) ve bir devam filmi için bekleyen bir seriye (korku için bu genellikle verimli bir fikrin korunduğu anlamına gelir, "Son Durak", "Temizlik Gecesi" ve "Testere" ilk kez tanıtıldığında olduğu gibi.) "Talk to Me", devam filmlerinde daha yüksek bir ölüm sayısına veya daha doğrudan ürkütücü bir hikayeye yol açabilir. Ancak oyun, ilk olarak içgüdülü bir yaklaşımla başlıyor - bu ilk bölüm, birinin korkunç yas duyguları tarafından ele geçirilme anını izlemek ve kararlarının sevdiklerine verdiği zararı anlatıyor.

Filme Yorum Yaz