"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Mama izle

-

Mama

6.2/ 10
1 1

Mama filminin bilgileri Mama

6.2
Mama 6.2 2013 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriFantastik FilmlerGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Andy Muschietti

Oyuncular

Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier, Isabelle Nélisse, Daniel Kash, Javier Botet, Jane Moffat, Morgan McGarry

"Mama" adlı film, 2013 yılında vizyona giren bir doğaüstü gerilim filmidir. İşte filmin özeti:

Victoria ve Lilly adında iki küçük kız kardeş, ailelerinin ölümünün ardından ormanda kaybolur. Beş yıl boyunca ortadan kaybolurlar ve kimse onları bulamaz. Ancak bir gün, onları terk edilmiş bir kulübede bulan amca Lucas ve kız arkadaşı Annabel, kızları hayatta tutmak ve normal bir yaşam sürmelerine yardımcı olmak için ellerinden geleni yaparlar.

Ancak çocuklar, kulübede yaşadıkları süre boyunca bir şeyin etkisi altında kalmış gibi davranmaktadır. Geceleyin, bu gizemli varlık onları ziyaret etmeye çalışır, bu da evdeki tuhaf olayları tetikler. Annabel, zamanla evlerinin içinde kötü bir varlık olduğuna inanmaya başlar.

Film, kız kardeşlerin geçmişteki travmalarını ve onları terk etmeye zorlayan gizemi araştırırken, doğaüstü unsurlarıyla gerilim dolu bir hikaye sunar. Kızların nasıl hayatta kaldığı ve bu gizemli varlığın kim veya ne olduğunu keşfetmeye çalışan Annabel'in çabalarını anlatır.

"Mama," doğaüstü gerilim türünde korku ve gizem dolu bir film olarak dikkat çeker.

Filme Yorum Yaz