Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Spawn izle

-

Spawn

5.4/ 10
1 1

Spawn filminin bilgileri Spawn

5.4
Spawn 5.4 Türkçe Dublaj 1997 1080p
Film Süresi

96 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriFantastik FilmlerGerilim FilmleriKorku FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Harry Cohen

Oyuncular

Michael Jai White, Martin Sheen, John Leguizamo, Theresa Randle, Nicol Williamson, D.B. Sweeney, Melinda Clarke, Miko Hughes, Sydni Beaudoin, Michael Papajohn

"Spawn," 1997 yapımı bir Amerikan süper kahraman filmidir ve aynı adı taşıyan çizgi roman serisine dayanmaktadır. Film, yönetmen Mark A.Z. Dippé tarafından yönetildi ve başrolde Michael Jai White, John Leguizamo ve Martin Sheen gibi oyuncular yer almaktadır. İşte "Spawn" filminin özeti:

Al Simmons (Michael Jai White), özel bir askerdir ve CIA için çalışmaktadır. Ancak bir operasyon sırasında ihanete uğrar ve öldürülür. Öldükten sonra cehenneme gönderilir, ancak özel bir anlaşma yaparak cehennem ordularına karşı savaşmak için geri döner. Bu anlaşma sonucunda ona "Spawn" adı verilen süper güçler verilir.

Spawn, geri döndüğünde, artık değişmiş bir varlık olarak hayatta kalmaya çalışır. Cehennemin hizmetinde olan Violator (John Leguizamo) adlı bir iblis tarafından yönlendirilen suç örgütü ile savaşırken, eski eşi Wanda (Theresa Randle) ve eski iş arkadaşı Terry (D.B. Sweeney) ile ilişkilerini yeniden kurmaya çalışır.

Film, Spawn'ın geçmişiyle yüzleşmesini, cehennem güçlerini kullanmasını ve karanlık geçmişi ile hesaplaşmasını konu alır. Aynı zamanda, Violator gibi kötü karakterlerle çatışırken anti-kahraman bir hikayeyi anlatır.

"Spawn," karanlık ve gotik bir atmosferde geçen bir süper kahraman filmidir ve çizgi romanın sadık bir uyarlaması olarak kabul edilir. Michael Jai White'ın performansı, Spawn karakterini başarılı bir şekilde canlandırmasına yardımcı olurken, John Leguizamo'nun canlandırdığı komik ve kötücül Violator karakteri filmde dikkat çeken bir performans sergiler. Film, karanlık tonu ve çekici görsel efektleriyle özellikle çizgi roman hayranları için ilgi çekici bir yapımdır.

Filme Yorum Yaz