Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

The Marvels izle

-

The Marvels

9.0/ 10
1 1

The Marvels filminin bilgileri The Marvels

8.0
The Marvels 8.0 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

105 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Nia DaCosta

Oyuncular

Brie Larson, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton, Iman Vellani, Teyonah Parris, Park Seo-joon, Zenobia Shroff, Saagar Shaikh

The Marvels ; Marvels, Marvel Comics'a dayalı yaklaşan bir Amerikan süper kahraman filmidir ve içinde Carol Danvers / Captain Marvel, Monica Rambeau ve Kamala Khan / Ms. Marvel karakterlerini barındırır. Marvel Stüdyoları tarafından üretilen ve Walt Disney Stüdyoları Motion Pictures tarafından dağıtılan bu film, 2019 yapımı Captain Marvel filminin devamı, 2022 yapımı Ms. Marvel televizyon mini dizisinin devamı ve Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) 33. filmi olması amaçlanıyor. Film, Nia DaCosta tarafından yönetiliyor ve senaryosu Megan McDonnell ve Elissa Karasik ile birlikte yazıldı. Başrollerde Carol Danvers rolüyle Brie Larson, Monica Rambeau rolüyle Teyonah Parris ve Kamala Khan rolüyle Iman Vellani yer alıyor. Ayrıca Zawe Ashton, Park Seo-joon ve Samuel L. Jackson da filmde rol alıyor. Filmin hikayesinde, Danvers, Rambeau ve Kamala, güçlerini kullanırken her seferinde birbirlerinin yerlerini değiştirdikten sonra işbirliği yaparlar.

Marvel Stüdyoları, Temmuz 2019'da Captain Marvel'a bir devam filmi yapma planlarını doğruladı. Geliştirme çalışmaları, 2020'nin Ocak ayında başladı ve McDonnell, WandaVision (2021) televizyon mini dizisi üzerinde çalıştıktan sonra göreve alındı. Larson, ilk filmdeki rolü olan Danvers olarak dönmeyi kabul etti ve DaCosta Ağustos ayında yönetmen olarak göreve alındı. Aralık ayında, Parris'in WandaVision'daki rolünü tekrarlayacağı ve Vellani'nin Ms. Marvel'dan Kamala olarak geri döneceği açıklandı. İkinci ünite çekimleri 2021'in ortalarında New Jersey'de başladı ve filmin başlığının üç karakteri ve benzer yeteneklerini referans aldığı Mayıs başlarında açıklandı. Temel çekimler 2021'in Temmuz ayında başladı ve 2022'nin ortasına kadar sürdü, Buckinghamshire'daki Pinewood Stüdyoları ve Surrey, İngiltere'deki Longcross Stüdyoları, Los Angeles ve Tropea, İtalya'da gerçekleşti. Karasik'in dahil olduğu bilgisi post prodüksiyon sırasında açıklandı.

The Marvels, MCU'nun Beşinci Evresi'nin bir parçası olarak 10 Kasım 2023 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nde vizyona girmesi planlanıyor.

Filme Yorum Yaz