Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

13. Kat izle

-

The Thirteenth Floor

7.0/ 10
1 1

13. Kat filminin bilgileri The Thirteenth Floor

7.0
13. Kat 7.0 Dublaj & Altyazı 1999 1080p
Film Süresi

101 Dakika

Ülke

Almanya

KategoriBilim-Kurgu FilmleriGerilim FilmleriGizem FilmleriÖlmeden Önce İzle Yönetmen

Michael Ballhaus

Oyuncular

Craig Bierko, Armin Mueller-Stahl, Gretchen Mol, Vincent D'Onofrio, Dennis Haysbert, Steven Schub, Jeremy Roberts, Rif Hutton, Leon Rippy, Janet MacLachlan

"The Thirteenth Floor,"  13. Kat 1999 yapımı bir bilim kurgu ve gizem filmidir. Film, Josef Rusnak tarafından yönetilmiş ve başrollerinde Craig Bierko, Gretchen Mol ve Armin Mueller-Stahl gibi oyuncular bulunmaktadır. İşte "The Thirteenth Floor" filminin özeti:

Film, Los Angeles'ta bulunan bir yazılım şirketinin hikayesini anlatır. Bu şirket, insanların sanal gerçeklik dünyasına girebilmelerini sağlayan ileri teknoloji bir sistem geliştirmiştir. Ancak, bu sistemi kullananlar, 1930'ların Los Angeles'ına gidip o dönemdeki yaşamlarını deneyimleyebilirler.

Şirketin sahibi olan Hannon Fuller, bu sanal gerçeklik dünyasında bir şeylerin ters gittiğini düşünerek, bir mektup bırakır ve bir arkadaşına yardım etmesini rica eder. Ancak, Fuller'in mektubu ile başlayan olaylar karmaşıklaşır. Fuller, gerçek dünyada öldürülür, bu sırada da şüpheli olarak arkadaşı Douglas Hall (Craig Bierko) bulunur.

Hall, hem gerçek dünyada hem de sanal gerçeklik dünyasında geçen olayları çözmeye çalışırken, kendisinin ve diğer karakterlerin kimlikleriyle ilgili şaşırtıcı gerçekleri keşfeder. Film, sanal gerçeklik ile gerçek dünya arasındaki sınırların belirsizleştiği karmaşık bir hikaye sunar.

"The Thirteenth Floor," zekice kurgulanmış bir bilim kurgu gerilim filmidir ve izleyicilere sürpriz dolu bir yolculuk sunar. Sanal dünya ile gerçeklik arasındaki ilişki ve kimlik temasını ele alırken, gizemli bir atmosfer yaratır.

Filme Yorum Yaz