Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Yıldız Gemisi Askerleri: İstila izle

-

Starship Troopers: Invasion

5.8/ 10
1 1

Yıldız Gemisi Askerleri: İstila filminin bilgileri Starship Troopers: Invasion

5.8
Yıldız Gemisi Askerleri: İstila 5.8 Türkçe Dublaj 2012 1080p
Film Süresi

89 Dakika

Ülke

Japonya

KategoriAksiyon FilmleriAnimasyon FilmleriBilim-Kurgu Filmleri Yönetmen

Shinji Aramaki, Steven Foster

Oyuncular

Luci Christian, David Matranga, Justin Doran, David Wald, Andrew Love, Leraldo Anzaldua, Sam Roman, Emily Neves

Yıldız Gemisi Askerleri: İstila 2012 yapımı bir animasyon bilim kurgu filmidir. "Yıldız Gemisi Askerleri" serisinin bir parçası olarak kabul edilir ve önceki filmlerdeki karakterleri ve evreni kullanır. Film, Paul Verhoeven'in 1997 yapımı "Starship Troopers" filminin devamıdır ve Robert A. Heinlein'in aynı adlı romanına dayanır.

Filmin özeti şöyledir:

"Starship Troopers: Invasion," Arachnids adı verilen devasa böcek türü yaratıklarla insanlar arasındaki savaşı anlatır. Johnny Rico, Carl Jenkins, ve Carmen Ibanez gibi orijinal filmden tanıdık karakterler, Arachnidlerin yeni bir tehdidiyle karşı karşıya kalır. Bir grup deneyimli asker, bu yeni tehdidi engellemek ve insan kolonilerini korumak için göreve çağrılır.

Film, uzayda geçen yoğun aksiyon sahneleri, savaş taktikleri ve bilim kurgu teknolojisinin kullanımıyla dikkat çeker. Karakterlerin ve Arachnidlerin animasyonu oldukça etkileyicidir. Film, orijinal "Starship Troopers" filminin tonunu ve temaını devam ettirir ve askeri eğitim, vatandaşlık ve toplumsal eleştirileri içeren derinlikli bir hikaye sunar.

Yıldız Gemisi Askerleri: İstila özellikle bilim kurgu ve "Yıldız Gemisi Askerleri" hayranları için ilgi çekici bir yapımdır. Film, serinin evrenini genişletirken, Arachnidlerle insanlar arasındaki savaşı ve askeri mücadeleyi merkeze alır.

Filme Yorum Yaz