"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Spiderwick günceleri izle

-

The Spiderwick Chronicles

6.6/ 10
1 1

Spiderwick günceleri filminin bilgileri The Spiderwick Chronicles

6.5
Spiderwick günceleri 6.5 Türkçe Dublaj 2008 1080p
Film Süresi

96 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriAksiyon FilmleriDram FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Mark Waters

Oyuncular

Freddie Highmore, Sarah Bolger, David Strathairn, Mary-Louise Parker, Nick Nolte, Andrew McCarthy, Joan Plowright, Seth Rogen

"Spiderwick Günceleri - The Spiderwick Chronicles," 2008 yapımı bir fantastik macera filmidir ve Mark Waters tarafından yönetilmiştir. Film, fantastik hikayesi ve macera dolu anlarıyla dikkat çeker. İşte filmin özeti:

Hikaye, Simon, Jared ve Mallory adında üç kardeş ile annelerinin yaşadığı bir ailenin hayatına odaklanır. Bu aile, New York'ta yaşamaktadır, ancak bir gün amcalarından kalan eski bir malikane miras olarak gelir. Aile, New York'taki yaşamlarını sonlandırır ve malikaneye taşınmaya karar verir.

Malikane, görünüşte sıradan bir ev gibi görünse de, içerisinde fantastik canavarlar ve sırlar barındırmaktadır. Üç kardeş, bu fantastik yaratıkları keşfeder ve evin içindeki gizemleri araştırmaya başlarlar. Bu araştırma, ailenin hayatını sonsuza kadar değiştirecek büyülü bir maceranın başlangıcını işaret eder.

Film, aile üyelerinin bu fantastik dünyayla başa çıkma ve gizemi çözme çabalarını anlatır. "Spiderwick Günceleri," fantastik dünya ve macera seven izleyiciler için keyifli bir hikaye sunar.

Filme Yorum Yaz