Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Savaşçılar izle

-

The Warriors

7.7/ 10
1 1

Savaşçılar filminin bilgileri The Warriors

7.5
Savaşçılar 7.5 Türkçe Altyazı 1979 1080p
Film Süresi

93 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Walter Hill

Oyuncular

Michael Beck, James Remar, Dorsey Wright, Brian Tyler, David Harris, Tom McKitterick, Marcelino Sánchez, Terry Michos

Walter Hill'in yönettiği bu filmde, bir gangster hikayesi anlatılıyor. 1979 yapımı olan filmde, New York'un Coney Adası'nda faaliyet gösteren "The Warriors" adlı bir çete merkezde yer alıyor. Hikaye, büyük çetelerin arasında gerçekleşen bir toplantı sırasında yaşanan olaylarla başlıyor. The Warriors çetesi, bu toplantı sırasında en büyük rakip çete olan "Riffs"in liderinin öldürülmesi suçlamasıyla suçlanır.

Film, The Warriors çetesinin bu olay sonrası başlarına gelenleri ele alıyor. Bir gün boyunca yaşananları merkezine koyan yapım, çetenin bu sıradışı ve tehlikeli macerasını konu ediniyor. Çetenin üyeleri, kaos ve tehlike dolu bir gün boyunca hayatta kalmaya çalışırken, hem rakip çetelerin saldırılarıyla mücadele etmeli hem de şehirdeki farklı tehlikelerle karşılaşmaktadır.

Film, gangster dünyasının içine dalan, adrenalin dolu bir yolculuğa davet ediyor. The Warriors çetesinin yaşadığı sürükleyici olaylar ve tehlikeli maceralar, seyirciyi gerilim dolu bir atmosfer içinde tutuyor. Walter Hill'in yönettiği bu film, gangster dünyasının derinliklerine inerek farklı bir perspektif sunuyor ve büyük bir şehirde hayatta kalmak için verilen mücadeleyi anlatıyor.

Filme Yorum Yaz