Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor izle

-

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens

7.3/ 10
1 1

Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor filminin bilgileri Star Wars: Episode VII - The Force Awakens

7.8
Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor 7.8 Türkçe Dublaj 2015 1080p
Film Süresi

138 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

J.J. Abrams

Oyuncular

Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver

"Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor" (The Force Awakens), 2015 yılında vizyona giren ve J.J. Abrams tarafından yönetilen epik bir bilim kurgu filmidir. Film, Star Wars serisinin yedinci bölümü olarak, orijinal üçlemenin hikayesini devralır ve yeni bir maceraya yelken açar.

Filmde, galaksi, kötücül İlk Düzen’in hükümeti altında tekrar karanlık zamanlar yaşamaktadır. İlk Düzen, İmparatorluk’un küllerinden doğmuş, Kylo Ren liderliğindeki bir tehdittir. Kylo Ren, Darth Vader'ın torunu olarak bilinir ve karanlık tarafa geçmiştir. Luke Skywalker ise, galaksinin ona en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde ortadan kaybolmuştur.

Rey, Jakku adlı çöl gezegeninde yaşayan genç ve yetenekli bir hurdacıdır. Hayatı, BB-8 adlı bir droid ile karşılaşmasıyla tamamen değişir. BB-8, İlk Düzen’e karşı savaşan Direniş için önemli bilgiler taşımaktadır. Finn ise, İlk Düzen için çalışan ancak vicdan azabı çekerek kaçan eski bir stormtrooperdır.

Rey ve Finn, Han Solo ve Chewbacca ile bir araya gelerek, galakside barışı yeniden sağlamak ve Luke Skywalker'ı bulmak için epik bir maceraya atılır. Bu süreçte Rey, içindeki Güç'ü keşfeder ve Jedi olma yolunda ilk adımlarını atar.

"Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor", seriyi yeni bir nesle tanıtmak ve eski hayranları tekrar galaksiye çekmek amacıyla yapılmıştır. Film, hem eleştirmenlerden olumlu yorumlar almış hem de dünya çapında bir beğeni toplamıştır iyi seyirler dileriz.. 

Filme Yorum Yaz