'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike izle

-

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace

6.5/ 10
1 1

Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike filminin bilgileri Star Wars: Episode I - The Phantom Menace

6.5
Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike 6.5 Türkçe Dublaj 1999 1080p
Film Süresi

131 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

George Lucas

Oyuncular

Liam Neeson, Ewan McGregor, Natalie Portman, Jake Lloyd, Ian McDiarmid, Pernilla August, Oliver Ford Davies, Hugh Quarshie, Ahmed Best, Anthony Daniels

"Star Wars: Bölüm 1 - Gizli Tehlike" filmi, Star Wars evreninde Anakin Skywalker'ın destansı yolculuğunun başlangıcını ve unutulmaz maceralarını dijital platformda ilk kez izleyiciyle buluşturuyor. Bu epik hikaye, Jedi Ustası Qui-Gon Jinn ve genç öğrencisi Obi-Wan Kenobi'nin Naboo gezegenini işgalden kurtarmaya çalıştıkları sırada, Tatooine çöl gezegenine yapmak zorunda kaldıkları bir inişle başlar.

Bu sıra dışı gezegende, Jedi'lar, Güç konusunda olağanüstü yeteneklere sahip 9 yaşındaki genç köle Anakin Skywalker ile karşılaşırlar. Anakin, nefes kesen bir Pod Yarışı'nda zafer elde eder ve kazandığı ödül olarak özgürlüğüne kavuşur. Bu olay, onun Jedi eğitimi almak üzere evini ve ailesini terk etmesine neden olur.

Kahramanlarımız, Anakin ve Kraliçe Amidala ile birlikte Naboo gezegenine döndüklerinde, büyük bir işgal kuvvetiyle mücadeleye girişirler. Bu sırada, iki Jedi Ustası, ölümcül Sith Lordu Darth Maul ile yüzleşmek zorunda kalır. Bu mücadele, Sith olarak bilinen karanlık güçlerin yeniden ortaya çıkışının ve uğursuz planlarının sadece ilk adımı olduğunu gösterir.

"Star Wars: Bölüm 1 - Gizli Tehlike", Star Wars serisinin önemli bir parçası olup, serinin hayranlarını Anakin Skywalker'ın Jedi olma yolundaki ilk adımlarına tanık olmaya davet ediyor. Bu film, serinin mitolojisini daha da zenginleştirirken, izleyicilere aksiyon dolu ve büyüleyici bir deneyim sunuyor.

Filme Yorum Yaz