Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Blind Waters izle

-

Blind Waters

8.0/ 10
1 1

Blind Waters filminin bilgileri Blind Waters

3.4
Blind Waters 3.4 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Anthony C. Ferrante

Oyuncular

Meghan Carrasquillo, Noam Sigler, Francisco Angelini, Martijn Kuiper, Jhey Castles, Chris Cleveland, Becki Hayes, Gabriel Angulo

Blind Waters (2023), Sharknado'nun yazar ve yönetmeni tarafından yapılan yeni bir köpekbalığı korku filmidir. Korku filmleri bazen çok kötü olabilirler, bu yüzden iyi oldukları kadar kötü oldukları zamanlar da olabilir.

Blind Waters (2023), TUBI platformunda yayınlanandı yeni bir köpekbalığı korku filmidir. Her zaman iyi bir köpekbalığı korku filminden keyif alırım, aynı şekilde kötü olanları da takdir edebilirim. Bu filmde çok fazla bir beklentim yoktu, ancak yine de beni hayal kırıklığına uğrattı.

Hikaye (çok nazik bir ifadeyle söylemek gerekirse) saçma ve karakterler iğrenç bir şekilde klişeleşmiş. Ve hatta tuhaf bir şekilde eğlenceli bir şekilde çalışabilirdiği bir komik şekilde bile değil. Bu filmi izlerken Shudder'daki Sharksploitation belgeselini düşündürdü. Bu belgesel, neden ve nasıl bu tür kötü köpekbalığı korku filmlerinin ortaya çıktığını kapsar. mutlaka izleyin!

Filme Yorum Yaz