Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Fare Şehri izle

-

Flushed Away

6.3/ 10
1 1

Fare Şehri filminin bilgileri Flushed Away

6.3
Fare Şehri 6.3 Türkçe Dublaj 2006 1080p
Film Süresi

85 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Robert Nelson Jacobs

Oyuncular

Hugh Jackman, Kate Winslet, Ian McKellen, Jean Reno, Bill Nighy, Andy Serkis, Shane Richie, Kathy Burke, David Suchet, Miriam Margolyes

Fare Şehri'nde Roddy, oldukça karmaşık ve renkli bir yer olduğunu keşfeder. Orada, Rita adında maceraperest bir lağım faresi ile tanışır. Rita, Roddy'nin zengin ve şımarık hayatına tamamen zıt bir karakterdir ve bu iki karakter arasında eğlenceli bir dinamik oluşur. Roddy'nin evine geri dönme çabaları, onu ve Rita'yı kötü kalpli kurbağa Toad ve onun iki sırtlan yardımcısına karşı bir maceraya sürükler.

Toad, lağım dünyasını hakimiyeti altına almak isteyen kötü kalpli bir kurbağadır ve bu planında Rita'nın sahip olduğu özel bir taşı kullanmak istemektedir. Roddy ve Rita, Toad'un kötü planlarını durdurmak için bir araya gelirler.

Film, macera, komedi ve aksiyon dolu sahnelerin yanı sıra dostluk, aile ve ev kavramlarını da işler. Roddy'nin lüks hayatından alınıp tamamen farklı bir dünyaya atılması, onun gerçek değerleri keşfetmesine neden olur. Film aynı zamanda izleyicilere, evin sadece fiziksel bir yer olmadığını, ait olduğumuz ve sevdiklerimizle geçirdiğimiz zamanın gerçek anlamda ne olduğunu öğretir.

Filme Yorum Yaz