Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Oturum İzni izle

-

Green Card

6.1/ 10
1 1

Oturum İzni filminin bilgileri Green Card

6.1
Oturum İzni 6.1 Dublaj & Altyazı 1990 1080p
Film Süresi

108 Dakika

Ülke

Fransa

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Hans Zimmer

Oyuncular

Gérard Depardieu, Andie MacDowell, Bebe Neuwirth, Gregg Edelman, Robert Prosky, Jessie Keosian, Ethan Phillips, Mary Louise Wilson, Lois Smith, Conrad McLaren

Genç ve bekar bir kadın olan Brontë, tek isteği büyük bir serası olan bir kata taşınmaktır. Ancak doğru evi bulduğunda, bekarlara verilmediğini öğrenir. Bu durumda, ABD vatandaşı olmak için yeşil kart almak isteyen Fransız Georges ile sahte bir evlilik yapmayı kabul eder.

Ancak göçmenlik dairesinin titiz müfettişleri, bu sahte evliliği sorgulamaktadır. Bu nedenle Georges, Brontë'nin yeni evine taşınır ve birbirlerini daha yakından tanımak zorunda kalırlar. Dışarıdan bakıldığında, gerçekten de uyumsuz bir çift gibidirler: Brontë, tam bir idealist ve vejetaryendir, Fransız ise pragmatik ve sokaklarda büyümüş bir adamdır ve kırmızı ete ve şaraba düşkündür.

İki farklı dünyadan gelen bu çift, bir arada yaşamaya ve birbirlerini anlamaya çalışırken birçok zorluğun üstesinden gelmek zorunda kalır. Bu süreçte, birlikte geçirdikleri zaman, hayatlarının nasıl değiştiğini ve birbirlerine nasıl uyum sağladıklarını keşfetmelerine yardımcı olur.

Filme Yorum Yaz