Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Krupiye izle

-

Croupier

6.7/ 10
1 1

Krupiye filminin bilgileri Croupier

7.0
Krupiye 7.0 Dublaj & Altyazı 1999 1080p
Film Süresi

94 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Mike Hodges

Oyuncular

Clive Owen, Nick Reding, Nicholas Ball, Alexander Morton, Barnaby Kay, Gina McKee, John Radcliffe, Sheila Whitfield

Krupiye  yönetmenliğini Mike Hodges'ın yaptığı, başrolünde Clive Owen'in yer aldığı bir dram filmidir. Film, başarılı bir yazar olma hayalleri kuran Jack Manfred karakterinin hikayesini anlatmaktadır. Jack, geçimini sağlamak için bir krupiye olarak iş bulur ve kumarhanelerin karanlık dünyasına dalar.

Filmin başında Jack'in yazarlık kariyeri pek parlak değildir. Finansal zorluklarla karşı karşıya kalan Jack, babasının yardımıyla Londra'da bir kumarhanede krupiye olarak iş bulur. Başlangıçta bu işi sadece geçici bir çözüm olarak gören Jack, kumarhane dünyasının cazibesine kapılır. Kumar, dolandırıcılık ve suç dünyasıyla iç içe geçen hayatında, Jack kendi etik değerleriyle mücadele eder.

Jack, kumarhane ortamında tanıştığı renkli karakterlerle ve onların hikayeleriyle ilham bulur. Ancak bu dünyanın tehlikeleri de onu beklemektedir. Film, Jack'in bu karanlık dünyada nasıl bir denge kurmaya çalıştığını, etik ve ahlaki sınırlarını nasıl zorladığını gösterir.

Krupiye kumarhanelerin parlak ışıklarının altında yatan karanlık ve tehlikeli yüzünü ortaya koyar. Clive Owen'ın başarılı performansıyla dikkat çeken film, bir bireyin kendi içindeki savaşını ve kumar dünyasının etik dışı cazibesine karşı nasıl mücadele ettiğini anlatır.

Filme Yorum Yaz