Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Amiral izle

-

Admiral

6.5/ 10
1 1

Amiral filminin bilgileri Admiral

6.5
Amiral 6.5 Dublaj & Altyazı 2008 1080p
Film Süresi

123 Dakika

Ülke

Rusya

KategoriSavaş Filmleri Film Teması Dünya Savaşı Yönetmen

Tom Rolf

Oyuncular

Konstantin Khabenskiy, Elizaveta Boyarskaya, Sergei Bezrukov, Anna Kovalchuk, Egor Beroev, Richard Bohringer, Oleg Fomin, Anatoliy Pashinin, Viktor Verzhbitskiy, Aleksandr Klyukvin

Film, Birinci Dünya Savaşı'nın ardından Bolşevik Devrimi'nin etkisiyle yaşanan dönemde, Kolchak'ın duygusal ilişkilerini ve Bolşeviklere karşı Beyaz Ordu'nun komutanı olarak savaşını ele alır. Aynı zamanda, Rus tarihine farklı bir bakış açısı getirerek Bolşevik Devrimi'ni eleştirir ve Amiral Kolchak'ı bir kahraman olarak sunması sebebiyle kontroverzi yaratır.

Filmin, Bolşevik yönetimini yanlı bir şekilde eleştirdiği ve Amiral Kolchak'ı olumlu bir ışıkta gösterdiği iddiaları nedeniyle, özellikle Rus tarihçiler ve eleştirmenler tarafından eleştirilmiş ve tepki almıştır. Afişlerinin kimliği belirsiz kişilerce tahrip edilmesi, filmin toplumda yarattığı polemiği gösteren bir diğer örnektir. Ancak, film oyuncularının performanslarıyla beğeni toplamış ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından izlenmiştir. 2008'de Rusya'da gösterime giren bu film, tartışmalı yapısıyla dikkat çekmiş ve tarihle ilgili farklı bir perspektif sunmuştur.

Filme Yorum Yaz