"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Borderland izle

-

Borderland

5.3/ 10
1 1

Borderland filminin bilgileri Borderland

5.3
Borderland 5.3 Türkçe Dublaj 2007 1080p
Film Süresi

105 Dakika

Ülke

Mexico

KategoriGerilim FilmleriKorku FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Eric Strand

Oyuncular

Brian Presley, Rider Strong, Jake Muxworthy, Sean Astin, Beto Cuevas, Martha Higareda, Damián Alcázar, Mircea Monroe, Marco Bacuzzi, Roberto Sosa

"Borderland," 2007 yapımı bir korku ve gerilim filmidir. Zev Berman tarafından yazılmış ve yönetilmiştir. Film, Texas-Meksika sınırındaki gerçek olaylardan esinlenerek yapılmıştır.

Hikaye, üç Amerikalı üniversite öğrencisinin Meksika'ya sınırı geçmeyi planladığı bir bahar tatili sırasında başlar. Ancak grup, Meksika'da bir uyuşturucu karteli tarafından kaçırılır ve ölümcül bir oyunun içine çekilir. Bu kartelin lideri, insan kurbanlarını ritüel cinayetlerde kullanmaktadır ve genç Amerikalılar bu korkunç gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.

Film, gerilim dolu sahneleri, rahatsız edici temaları ve karanlık atmosferiyle dikkat çeker. Aynı zamanda gerçek olaylara dayanması, izleyicileri daha da ürkütebilir. "Borderland," korku ve gerilim severler için ilginç bir seçenek olabilir, ancak şiddet içeren sahneler ve rahatsız edici temalar nedeniyle hassas izleyiciler için uygun olmayabilir.

Filme Yorum Yaz