"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Pollen izle

-

Pollen

4.2/ 10
1 1

Pollen filminin bilgileri Pollen

4.2
Pollen 4.2 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

86 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

D.W. Medoff

Oyuncular

Ava Rose Kinard, Tyler Buckingham, Leanna Adams, Ashley Ames, Sajid Chaudhary, Ian Covell, Riley Madison Fuller, Bennett Welch

Polanski'nin 1965 tarihli klasik filmi Repulsion'dan esinlenerek, Pollen, botanik bir dokunuşla izleyicileri bir buçuk saat boyunca etkisi altında tutuyor. Hera, ormana yakın kabin benzeri bir evde yalnız yaşayan genç bir yetişkin olarak çalıştığı rekabetçi bir finans şirketindeki finans lideri tarafından cinsel saldırıya uğrar ve bu noktadan sonra hayatı travmatik olaylar dizisine dönüşür. Bunlar, saldırgan tarafından hediye edilen bir bitkiye olan takıntısıyla daha da kötüleşir.

Bir genç kadın, yüzü tamamen sarı polenle kaplı olarak ormanda asılı dururken, endişeli annesi onun yerini öğrenmek için arar. Hikayeye hemen çekilir ve yeni mezun bir çekici ve tatlı genç yetişkin olan Hera'yla tanışırız. Hera, son zamanlarda katıldığı şirkette zirveye çıkmak için büyük hedefleri olan, adım adım yürüyen, kendine güvenen bir gülümsemeyle masasını hazırlayan biridir. Odasının telefonuna aceleyle cevap verip kız kardeşi Demi'nin kızını beklemesini isteyen çağrısını sonlandırır. İş arkadaşları kendi dünyalarında gibi görünürken, Hera boş sohbete ilgisiz görünmektedir. Onlar biraz fazla açıksözlüdür ve muhtemelen Zachary'nin Hera'yı dışarıya çıkarması için bir ipucu vardır.

Zachary Osman, şirketin süperstarıdır. Şirket için yeni on milyon dolarlık bir servet yaratmıştır. Bir ünlünün özgüvenini, kararlılığını ve karizmasını taşımaktadır. Ofiste Zach olarak bilinen Zachary, muazzam karı açıklamadan önce bir zil çalar (iyi haberler duyurulmadan önceki şirket ritüeli). Herkes alkışlarla coşar ve Hera tabii ki başarılarından memnun olur. Zach ona ilgi gösterdiğinde Hera reddetmez ve birlikte bir randevuya çıkarlar.

Filme Yorum Yaz