Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

The Mangler izle

-

The Mangler

4.9/ 10
1 1

The Mangler filminin bilgileri The Mangler

4.9
The Mangler 4.9 Türkçe Dublaj 1995 1080p
Film Süresi

106 Dakika

Ülke

South Africa

KategoriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Stephen King

Oyuncular

Ted Levine, Robert Englund, Daniel Matmor, Vanessa Pike, Jeremy Crutchley, Demetre Phillips, Vera Blacker, Ashley Hayden, Danny Keogh, Ted Le Plat

"The Mangler," 1995 yapımı bir korku filmidir. Film, Stephen King'in aynı adlı kısa hikayesinden uyarlanmıştır ve yönetmenliğini Tobe Hooper üstlenmiştir. İşte "The Mangler"ın özeti:

Bir küçük kasabada bulunan bir çamaşırhane, işletme sahibi olan Bill Gartley tarafından işletilmektedir. Ancak çamaşırhanenin bir endüstriyel pres makinesi olan makinadaki bir seri tuhaf kazaların ardından şeytanlarla ilgili bir lanet olduğuna inanılmaya başlanır. Gartley'in yeğeni olan Lin ise bu laneti çözmeye çalışır.

Lin, cinayetleri araştırmaya başlar ve pres makinesinin lanetlendiğine inanır. Makinenin cinayetler işlemeye devam etmesini engellemek için mücadele ederken, gerilim dolu ve korku dolu olaylar gelişir.

"The Mangler," Stephen King'in hikayelerinden uyarlanan korku türündeki bir filmdir ve izleyicilere ürkütücü bir deneyim sunmayı amaçlar. Tobe Hooper'ın yönetmenliği ve korku unsurlarıyla dolu hikayesi, korku filmi hayranları için ilgi çekici olabilir.

Filme Yorum Yaz