'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Ölüm Günün Kutlu Olsun izle

-

Happy Death Day

6.6/ 10
1 1

Ölüm Günün Kutlu Olsun filminin bilgileri Happy Death Day

6.6
Ölüm Günün Kutlu Olsun 6.6 Türkçe Dublaj 2017 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriGizem FilmleriKomedi FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Terri Taylor

Oyuncular

Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Rachel Matthews, Billy Slaughter, Charles Aitken, Jimmy Gonzales, Jason Bayle, Rob Mello, Phi Vu

"Ölüm Günün Kutlu Olsun," 2017 yılında gösterime giren bir Amerikan kara komedi ve gerilim filmidir. Yönetmenliğini Christopher Landon yapmıştır. Film, "Groundhog Day" tarzı bir tekrarlayan gün konseptini kullanır ve klasik korku unsurlarıyla harmanlar. Başrolde Jessica Rothe yer almaktadır. İşte "Ölüm Günün Kutlu Olsun" filminin özeti:

Film, üniversite öğrencisi olan ve oldukça özgüvenli bir genç kadın olan Theresa "Tree" Gelbman'ın (Jessica Rothe) doğum gününü kutlamaya başladığı bir sabahla başlar. Ancak bu kutlama, onun son günü olur. Gece yarılarından sonra, maskeli bir saldırgan tarafından öldürülür.

Ancak ölümünün ardından Tree, kendisini tekrar doğum gününün sabahında uyanmış olarak bulur. Olaylar aynı şekilde başlar ve yine aynı şekilde maskeli saldırgan tarafından öldürülür. Ancak her seferinde öldükten sonra aynı günün sabahına geri döner.

Tree, bu tuhaf döngüyü kırmak ve katilini bulmak zorundadır. Her ölümünün ardından bu gizemi çözmeye çalışırken, aynı zamanda kendi kişisel hayatı ve insan ilişkileriyle yüzleşmek zorunda kalır. Birçok farklı ölüm deneyimi sonrasında, Tree, katilin kimliğini ve neden kendisini hedef aldığını bulmaya çalışır.

"Ölüm Günün Kutlu Olsun," tekrarlayan gün konseptini eğlenceli bir şekilde kullanarak gerilim ve kara komedi unsurlarını bir araya getiren bir yapımdır. Tree'nin karakter gelişimi ve gizemi çözmeye çalışması, filmin temel odak noktalarıdır. Film, izleyiciye sürprizlerle dolu bir deneyim sunar ve klasik korku türünü yenilikçi bir şekilde işler.

Filme Yorum Yaz