Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Kadınlar izle

-

The Women

7.0/ 10
1 1

Kadınlar filminin bilgileri The Women

5.0
Kadınlar 5.0 Türkçe Dublaj 2008 1080p
Film Süresi

114 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Jane Musky

Oyuncular

Meg Ryan, Annette Bening, Eva Mendes, Debra Messing, Jada Pinkett Smith, Bette Midler, Candice Bergen, Carrie Fisher, Cloris Leachman, Debi Mazar

Kadınlar (2008), Diane English tarafından yazılan ve yönetilen, başrollerinde Meg Ryan, Annette Bening, Eva Mendes, Debra Messing ve Jada Pinkett Smith'in yer aldığı bir komedi filmidir. Bu film, 1939 tarihli aynı adlı George Cukor filmi "The Women"ın yeniden yapımıdır. Hikaye, New York'ta yaşayan ve bir dizi karmaşık ilişki içinde bulunan kadınlar arasındaki dostluğu ve yaşamlarını ele almaktadır.

Filmde, farklı yaşlardan ve farklı yaşam tarzlarından dört arkadaş olan Mary Haines (Meg Ryan), Sylvie Fowler (Annette Bening), Edie Cohen (Debra Messing) ve Alex Fisher (Jada Pinkett Smith) merkezde yer almaktadır. Mary, çok mutlu bir evliliğe sahip olan bir kadındır, ancak evliliği başka bir kadınla olan eşinin aldatması nedeniyle sarsılır. Sylvie, bir moda dergisinin editörüdür ve Mary'nin hayatındaki değişiklikleri ve ayrılığı haber yapmak için kullanır. Edie, evlenme konusundaki baskılarına rağmen bekar bir anne olarak hayatını sürdürmektedir. Alex ise kariyerine odaklanmış bir kadındır ve ilişkileri sık sık erteler.

Mary, hayatını yeniden düzenlemeye çalışırken arkadaşlarının desteğini alır. Bu süreçte, yeni arkadaşlar edinir ve kendi kimliğini yeniden keşfeder. Film, kadın dostluğu, ilişkiler ve özgürlük temasını işlerken, karakterlerin hayatlarında gerçekleşen değişiklikleri ve gelişmeleri anlatır.

Kadınlar (2008), güçlü kadın oyuncu kadrosu ve kadın dostluğu temasıyla dikkat çeken bir yapım olarak bilinir. Kadın karakterlerin farklı yaşam tarzları ve deneyimleri, filmi çeşitli bakış açılarından ele almasını sağlar.

Filme Yorum Yaz