Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Tarayıcı izle

-

Brainscan

6.2/ 10
1 1

Tarayıcı filminin bilgileri Brainscan

6.0
Tarayıcı 6.0 Türkçe Dublaj 1995 1080p
Film Süresi

96 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriBilim-Kurgu FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

John Flynn

Oyuncular

Edward Furlong, Frank Langella, T. Ryder Smith, Amy Hargreaves, Jamie Galen, Victor Ertmanis, David Hemblen, Vlasta Vrana

Tarayıcı "Brainscan," 1994 yapımı bir Amerikan korku bilim kurgu filmidir. John Flynn tarafından yönetilen ve Edward Furlong, Frank Langella, ve T. Ryder Smith gibi oyuncuların yer aldığı bir yapımıdır.

Film, bir video oyun meraklısı olan Michael Brower (Edward Furlong) adlı genç bir adamın hikayesini anlatır. Michael, korku oyunlarına ve bilgisayar oyunlarına ilgi duymaktadır ve yeni bir interaktif korku oyunu olan "Brainscan"i keşfeder. Ancak bu oyun, gerçek hayatta işlenen cinayetleri simüle edebilen bir yapay zeka ile donatılmıştır.

Michael, oyunda cinayet işlemesi gerektiğini düşünerek bir cinayeti işler gibi yapar. Ancak oyunun sonuçları gerçek hayatta ortaya çıkmaya başlar ve Michael'ın yaşamı korkunç bir karmaşaya dönüşür. Olayları çözmeye çalışırken, oyunun gizemini ve kökenini keşfetmeye başlar.

Tarayıcı "Brainscan," korku ve bilim kurgu türlerini bir araya getiren bir film olarak, oyun dünyası ile gerçek hayat arasındaki sınırların bulanıklaştığı bir hikaye sunar. Film, genç bir adamın suçluluk duygusu ve kabuslarla başa çıkma çabasını ele alırken, izleyicilere gerilim dolu anlar yaşatır.

Edward Furlong'un performansı ve filmdeki görsel efektler, "Brainscan"i korku türüne ilgi duyan izleyiciler için ilginç kılar. Ancak eleştirmenler tarafından karmaşık bir hikaye yapısına sahip olduğu ve bazı sahnelerin sıradışı olduğu şeklinde eleştirilmiştir.

Filme Yorum Yaz