"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Kasabanın yenisi izle

-

New in Town

5.8/ 10
1 1

Kasabanın yenisi filminin bilgileri New in Town

5.7
Kasabanın yenisi 5.7 Dublaj & Altyazı 2009 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Jonas Elmer

Oyuncular

Renée Zellweger, Harry Connick Jr., Siobhan Fallon Hogan, J.K. Simmons, Mike O'Brien, Frances Conroy, Ferron Guerreiro, James Durham

Lucy Hill, Miami'de yaşayan hırslı ve başarılı bir iş kadınıdır. Lüks yaşam tarzını ve kariyerini çok önemser. Açık hava etkinliklerini ve lüks eşyaları seven Lucy, aynı şekilde iş yaşamında da başarılı bir yönetici olarak tanınır. Bir gün şirketinde bir toplantı sırasında, şirketin yaptığı bir yatırımın daha iyi değerlendirilmesi için uzak bir kasabada bir süre geçirilmesi gerektiği konuşulur.

Lucy, bu fırsatı kendi kariyeri için büyük bir adım olarak görür ve bu görevi üstlenmeye karar verir. Ancak kasabaya geldiğinde, işlerin düşündüğü gibi gitmediğini anlar. Görevi tamamlamadan geri dönmek zorunda kalan Lucy, bu süreçte kasabanın yaşam tarzı ve insanlarıyla tanışır. Aynı zamanda yerel bir adam olan Andrew ile yakınlaşır.

Lucy'nin zorluklarla dolu bu deneyimi, onun hayatının anlamını yeniden keşfetmesine ve gerçek aşkı bulma fırsatını yakalamasına neden olur. Film, romantik komedi türünde, Lucy'nin hayatında yaptığı değişikliklerin ve ilişkilerinin komik ve duygusal bir şekilde işlendiği bir hikayeyi anlatmaktadır.

Filme Yorum Yaz