"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Gölge Oyunu izle

-

Gölge Oyunu

7.4/ 10
1 1

Gölge Oyunu filminin bilgileri Gölge Oyunu

7.7
Gölge Oyunu 7.7 Yerli Film 1993 1080p
Film Süresi

103 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriDram FilmleriFantastik Filmler Yönetmen

Yavuz Turgul

Oyuncular

Sener Sen, Sevket Altug, Larissa Litichevskaya, Füreya Koral, Ülkü Duru, Nergis Çorakçi, Meltem Savci, Cevat Capan

Mahmut ve Abidin, aynı pavyonda çalışan iki arkadaştır. Mahmut dürüst bir gençken, Abidin hırsızlık, yalan ve çapkınlık gibi kötü alışkanlıklara sahiptir. Bir gün, bir komisyoncu olan Sülo, pavyona Kumru adında bir genç kız getirir. Ancak patron, Kumru'nun sağır ve dilsiz olduğunu öğrenince onu kovar. Mahmut, Kumru'ya yardım etmek ister ve onu evlerine götürür.

Patron, Kumru'nun getirdiği parayı geri alabilmek için ona sigara satmayı teklif eder. Mahmut, Kumru'nun yanında taşıdığı bir fotoğraftan annesini aradığını öğrenir. Kumru'nun annesi hapiste olduğunu söyler. Mahmut ve Kumru arasında bir bağ oluşur.

Ancak Abidin ve Mahmut arasında Kumru yüzünden anlaşmazlık çıkar ve arkadaşlıkları zedelenir. Abidin başka bir pavyonda çalışmaya başlar ancak mutsuzdur ve intihar etmeye karar verir. Mahmut, onu kurtarır ve eski arkadaşları tekrar bir araya gelir.

Kumru'nun annesini ziyaret ettiklerinde, Kumru'yu kaybettiklerini fark ederler. Pavyona döndüklerinde, hiç kimsenin Kumru'nun varlığından haberdar olmadığını görürler. Sadece Mahmut ve Abidin, Kumru ile birlikte olduklarına dair bir fotoğraf bulurlar. Bu noktadan sonra, gerçeklik ile düş arasındaki sınır belirsizleşir ve karakterler yaşadıkları olayları sorgularlar.

Filme Yorum Yaz