"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Güç Bende Artık izle

-

Absolutely Anything

6.0/ 10
1 1

Güç Bende Artık filminin bilgileri Absolutely Anything

6.0
Güç Bende Artık 6.0 Dublaj & Altyazı 2015 1080p
Film Süresi

85 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriBilim-Kurgu FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Terry Jones

Oyuncular

Simon Pegg, Kate Beckinsale, Sanjeev Bhaskar, Rob Riggle, Robert Bathurst, Eddie Izzard, Joanna Lumley, Marianne Oldham

Güç Bende Artık Filminin Kısa özeti ise : 

"Absolutely Anything" 2015 yapımı bir İngiliz komedi filmidir. Film, şanssız bir öğretmen olan Neil Clarke'ın (Simon Pegg) hayatını konu alır. Bir gün, Neil'e bir uzaylı ırkı, dünya tarihindeki en güçlü silahı olan "güç"ü verir. Neil bu güçle, dünyadaki herhangi bir şeyi yapabilecektir.

Neil, bu gücü kullanarak, eski okul aşkı Catherine (Kate Beckinsale) ile bir ilişkiye başlar ve hayatını değiştirmeye karar verir. Ancak, her yaptığı iş, beklenmedik sonuçlar doğurur ve dünya büyük bir karmaşanın içine sürüklenir.

Neil, uzaylıların, bu gücü dünyanın kaderini değiştirmek için ona verdiğini anlar ve tüm dünyanın kaderi onun elindeyken, geri alınmaz bir hataya sebep olabileceğinin farkına varır. Neil, dünyayı ve sevdiklerini kurtarmak için, uzaylıların asıl planını bulmalı ve onlara karşı koymalıdır.

"Absolutely Anything" eğlenceli bir konsept, ünlü oyuncu kadrosu ve yüksek prodüksiyon kalitesi ile dikkat çeker. Film, aynı zamanda, insanların ellerine geçen güçlerin sorumluluğunu anlatan bir mesaj içermektedir.

"Son olarak, Filmizlex iyi seyirler diler, yorum yapmayı unutmayın."

Filme Yorum Yaz