"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Ölümcül bedel izle

-

Valentine

4.9/ 10
1 1

Ölümcül bedel filminin bilgileri Valentine

4.9
Ölümcül bedel 4.9 Türkçe Dublaj 2001 1080p
Film Süresi

96 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Jamie Blanks

Oyuncular

Denise Richards, David Boreanaz, Marley Shelton, Jessica Capshaw, Jessica Cauffiel, Katherine Heigl, Hedy Burress, Fulvio Cecere

ilm, 1988'deki bir Ortaokul Sevgililer Günü balosunda başlar. Jeremy Melton, popüler dört kıza dans etmeyi teklif eder. İlk üç kız onu reddederken, dördüncü kız Kate, nazikçe "belki sonra" der. Beşinci kız olan Dorothy, Jeremy'nin davetini kabul eder ve beraber dans ederler. Ancak Dorothy, Jeremy'nin ona saldırdığını iddia eder ve Jeremy okuldan atılır ve bir süreliğine bir devlet akıl hastanesine yerleştirilir.

On üç yıl sonra, 2001'de, bu dört kadın, bir Cupid maskesi takan bir kişi tarafından takip ediliyor gibi görünmektedir. Shelley, Lily, Paige ve Dorothy, Jeremy'nin onlara zarar verebileceğinden şüphelenmeye başlarlar. Öte yandan, Kate'nin komşusu Gary, Kate'in evine girerek kişisel eşyalarını çalmaya çalışır ancak maskeli kişi onu durdurur.

Sevgililer Günü yaklaştıkça, Dorothy ailesinin evinde bir parti düzenlemektedir. Ancak partinin başlamasıyla birlikte, elektrik kesilir ve Dorothy ile Kate, kimin katil olabileceği konusunda tartışırlar. Kate, suçlunun Dorothy'nin sevgilisi Campbell olabileceğini düşünürken, Dorothy ise Kate'in sevgilisi Adam'ı suçlar.

Kate, eve döndüğünde, Adam'ın onu beklediğini görür ve korkar. Eve girdiğinde, Dorothy'nin odasının karıştırıldığını ve Paige ve Ruthie'nin cesetlerini bulur. Birdenbire, Cupid maskeli kişi ortaya çıkar ve Adam tarafından vurulur. Maskenin altında Dorothy'nin olduğu ortaya çıkar. Kate ve Adam, polisin gelmesini beklerken sarılırlar ve Adam, Kate'e her zaman onu sevdiğini söyler. Ancak, Kate gözlerini kapattığında, Adam'ın burnu kanamaya başlar ve asıl katilin o olduğu anlaşılır.

Filme Yorum Yaz