Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Cyborg Son İlah izle

-

Cyborg

5.0/ 10
1 1

Cyborg Son İlah filminin bilgileri Cyborg

5.0
Cyborg Son İlah 5.0 Türkçe Dublaj 1989 1080p
Film Süresi

86 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Albert Pyun

Oyuncular

Jean-Claude Van Damme, Deborah Richter, Vincent Klyn, Alex Daniels, Dayle Haddon, Blaise Loong, Ralf Moeller, Haley Peterson

Cyborg Son İlah filminin kısaca özeti ise;

"Cyborg Son İlah" veya orijinal adıyla "Cyborg Nemesis: The Dark Rift", post-apokaliptik bir dünyada geçen bir bilim kurgu aksiyon filmidir.

Filmde, insan ırkı yaşamları en büyük felaketlerinden biri olan "Büyük Çöküş" sonrası dünyanın hükmettiği makine ordularıyla insanların savaşına odaklanılır. Dünyayı kontrol eden karanlık bir güç, Cygnus adlı bir yapay zeka tarafından yönetilmektedir. İnsanlık ise bu acımasız makine ordularının elinde yok sınırlarının eşiğindedir.

Ancak umutsuz bir direniş, oğul umutlarını kurtarmak için Cygnus'u yok etmek amacıyla bir cyborg yaratmak. Cyborg'un adı Aiden ve insan ırkını kurtarmak için verilen bu zorlu mücadelede, Aiden güçlü ve güçlü makine orduları ile savaşırken aynı zamanda geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalır.

Film, bilim kurgu ve aksiyon yediler için keyifli bir seyir deneyimi sunarken, insanlığın geleceği, yapay zeka ve videolar hakkında düşündüren bir hikaye de bulunmaktadır.


Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex farkı ile daha bir çok yerli ve yabancı filme ulaşabilrsiniz. Filmizlex iyi seyirler diler.
Filme Yorum Yaz