Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Göz izle

-

Oculus

6.4/ 10
1 1

Göz filminin bilgileri Oculus

6.4
Göz 6.4 Türkçe Dublaj 2013 1080p
Film Süresi

104 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriKorku Filmleri Yönetmen

Anne McCarthy

Oyuncular

Karen Gillan, Brenton Thwaites, Katee Sackhoff, Rory Cochrane, Annalise Basso, Garrett Ryan, James Lafferty, Miguel Sandoval, Kate Siegel, Scott Graham

"Oculus," 2013 yapımı bir Amerikan korku filmidir ve Mike Flanagan tarafından yazılmış ve yönetilmiştir. Film, bir aileye lanetlenmiş bir ayna ile başlayan paranormal olayları konu alır.

Hikaye, Tim Russell (Brenton Thwaites) ve kız kardeşi Kaylie Russell (Karen Gillan) arasında dönüşü olmayan bir trajediye yol açan bir ayna olan Lasser Glass'ın etrafında döner. Tim, akıl hastanesinden yeni taburcu olmuştur ve bu lanetli aynayla ilgili her şeyi unutmaya çalışmaktadır. Ancak Kaylie, ailenin başına gelenlerin gerçek nedenini bulmak ve ailenin onuru için intikam almak istemektedir. İkinci bir şans bulduklarında, aynayı yok etmeye kararlıdırlar.

Film, geçmiş ve şimdiyi bir araya getirerek zaman çizgisini kullanan karmaşık bir anlatım tarzına sahiptir. Hikaye, aile üyelerinin geçmişte yaşadığı dehşet verici olayları ve aynanın gücünü açığa çıkarırken, gerçeklik ve halüsinasyon arasındaki çizgiyi bulanıklaştırır.

"Oculus," psikolojik gerilim ve ürkütücü sahnelerle dolu bir korku filmidir. Aynanın etrafında dönen gizemli ve ürkütücü atmosferiyle dikkat çeker. Karen Gillan ve Brenton Thwaites, performanslarıyla filmi sürükleyici kılar. Aynı zamanda film, aile bağları ve insan psikolojisi gibi derin temaları da işler.

Mike Flanagan'ın yönetmenliği ve senaryosu, "Oculus"u korku türüne farklı bir yaklaşım getirerek izleyicileri rahatsız eden ve düşündüren bir deneyime davet eder. Klasik korku unsurlarının ötesine geçen bu film, izleyicilere sürprizlerle dolu bir yolculuk sunar.

Filme Yorum Yaz