Biri beni durdursun! Maske

Kara Korsanın Dönüşü izle

-

Blackbeard's Ghost

8.4/ 10
1 1

Kara Korsanın Dönüşü filminin bilgileri Blackbeard's Ghost

6.7
Kara Korsanın Dönüşü 6.7 Türkçe Dublaj 1968 1080p
Film Süresi

106 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriFantastik FilmlerKomedi Filmleri Yönetmen

John B. Mansbridge

Oyuncular

Peter Ustinov, Dean Jones, Suzanne Pleshette, Elsa Lanchester, Richard Deacon, Stefanie Powers, Joby Baker, Elliott Reid, Norman Grabowski, Kelly Thordsen

Steve Walker, Godolphin adlı kurgusal Doğu Sahili kasabasına gelir ve burada Godolphin Koleji'nde koçluk yapmak üzere atanır. İlk gecesi, Blackbeard'ın İnşası olarak bilinen ve artık Korsanların Kızları tarafından işletilen bir otelde geçici olarak kalır. Otel, ünlü İngiliz korsanı Kaptan Edward Teach'e atfen adlandırılmıştır.

Steve, takımının eksikliklerini keşfeder ve yerel suç patronu Silky Seymour'un oteli satın almasını engellemeye çalışan yaşlı hanımlara yardım etmek isteyen Godolphin profesörü Jo Anne Baker ile tanışır. Bir yardım müzayedesinde eski bir yatak ısıtıcısını satın alırken, içinde bir büyü kitabı bulur. Bir şaka olarak okuduğu büyü, Blackbeard'ın hayaletini çağırır ve Steve ile Blackbeard'ı bir araya getirir. Artık sadece Steve hayaleti görebilir.

Steve, takımını toparlamaya çalışırken, Blackbeard'ın kendi sorunlarına müdahale etmesiyle başa çıkmak zorundadır. Sonunda, Blackbeard'ın iyi bir iş yapması ve lanetinin sona ermesiyle, Steve ve Jo Anne'nin geleceklerini birlikte inşa etmelerine izin verilir.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz