Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Ada izle

-

The Island

6.7/ 10
1 1

Ada filminin bilgileri The Island

6.7
Ada 6.7 Türkçe Dublaj 2005 1080p
Film Süresi

136 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriGerilim FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Hans Zimmer

Oyuncular

Ewan McGregor, Scarlett Johansson, Djimon Hounsou, Sean Bean, Steve Buscemi, Michael Clarke Duncan, Ethan Phillips, Brian Stepanek, Noa Tishby, Siobhan Flynn

Ada "The Island," 2005 yapımı bir bilim kurgu ve aksiyon filmidir. Film, Michael Bay tarafından yönetilmiş ve başrollerde Ewan McGregor ve Scarlett Johansson yer almıştır. İşte filmin özeti:

Film, 2019 yılında geçmektedir ve gelecekteki bir distopik dünyada geçen hikayeyi anlatır. Hikaye, Jordan Two-Delta (Scarlett Johansson) ve Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) adlı iki karakterin etrafında döner. Bu iki karakter, çok özel ve izole bir tesis olan "Ada"da yaşamaktadır. Ada'nın sakinleri, dünyadaki son temiz toprakları ve suları paylaştığına inandırılmışlardır ve dış dünyanın nükleer felaketlerle tahrip olduğuna inanırlar.

Ancak, Lincoln, bu tesisin gerçek amacını ve insanların nasıl kopyalanarak yedek parça sağladığını keşfeder. Lincoln ve Jordan, Ada'dan kaçarlar ve gerçek dünyayı keşfetmeye başlarlar. Ancak onları kovalayan tesis görevlileri, kaçakları durdurmak için peşlerine düşerler.

Film, bilim kurgu ve aksiyon unsurlarını bir araya getirerek izleyicilere heyecan dolu bir hikaye sunar. İnsan kopyalama ve etik konuları da hikayenin merkezindedir. Ada "The Island," izleyicilere düşündürücü bir deneyim sunar ve aksiyon sahneleriyle de dikkat çeker.

Filme Yorum Yaz