"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Teksas Testere Katliamı: İleriki Nesil izle

-

The Return of the Texas Chainsaw Massacre

4.6/ 10
1 1

Teksas Testere Katliamı: İleriki Nesil filminin bilgileri The Return of the Texas Chainsaw Massacre

4.6
Teksas Testere Katliamı: İleriki Nesil 4.6 Dublaj & Altyazı 1995 1080p
Film Süresi

87 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriKomedi FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Sandra Adair

Oyuncular

Renée Zellweger, Matthew McConaughey, Robert Jacks, Tonie Perensky, Joe Stevens, Lisa Marie Newmyer, John Harrison, Tyler Shea Cone, James Gale, Chris Kilgore

geçirirler. Kaza sonucunda bir aile tarafından öldürülen arkadaşlarının dışında, Jenny hariç herkes hayatını kaybeder. Jenny, ormanda bir arabaya rastlar ve yardım ister. Ancak aracın sahibi olan Vilmer Sawyer, Jenny'e arkadaşlarının cesetlerini gösterir ve onun da bu ailenin hedefi olduğunu açıklar.

Jenny, Vilmer ve ailesinden kaçmaya çalışır ve ormanın içine saklanır. Bu sırada, kendisini takip eden ve korkunç cinayetlere karışan aile üyeleriyle başa çıkmak zorunda kalır. Aile üyeleri arasında, testere kullanan Leatherface de bulunmaktadır. Jenny, hayatta kalmak ve bu kabus dolu geceden kurtulmak için çeşitli zorlu durumlarla karşılaşır.

Film, klasik Teksas Testere Katliamı serisinin temalarını taşır, yani izleyiciyi korku, gerilim ve şiddet dolu bir atmosfere sokar. Ayrıca, ailenin Jenny'yi hedef almasının arkasındaki gizemi çözmeye çalışırken, karakterin yaşadığı psikolojik çalkantıları da ele alır.

Filme Yorum Yaz