Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Demir Adam izle

-

Iron Man

7.6/ 10
1 1

Demir Adam filminin bilgileri Iron Man

7.9
Demir Adam 7.9 Türkçe Dublaj 2008 1080p
Film Süresi

126 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Jon Favreau

Oyuncular

Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Terrence Howard, Jeff Bridges, Leslie Bibb, Shaun Toub, Faran Tahir, Clark Gregg

Filmde, Tony Stark'ı Robert Downey Jr. canlandırıyor. Tony Stark, zeki bir milyarder ve mucit olarak tanınan biri olarak başlıyor. Ancak kaçırılması ve teröristler tarafından bir yıkıcı silah inşa etmeye zorlanması, onun hayatını tamamen değiştiriyor. Bunun yerine, Tony Stark, kendisine ve dünyaya zarar verebilecek bu teknolojiyi engellemek için gelişmiş bir zırh yapar ve esaretten kaçar.

Filmin ilerleyen bölümlerinde, Tony Stark, küresel sonuçları olabilecek bir planın parçası olduğunu keşfeder. Bu plan, kötü niyetli kişilerin ellerine tehlikeli teknolojileri geçirmesini önlemek amacıyla Iron Man olarak dünyayı korumakla ilgilidir. Tony Stark, özel zırhını kullanarak kötü güçlere karşı savaşır ve Demir Adam kimliği altında dünyayı koruma görevini üstlenir.

"Iron Man" filmi, Marvel Sinematik Evreni'nin temellerini atmış ve Tony Stark'ın Demir Adam olarak evrenin bir parçası haline gelmesini sağlamıştır. Bu film, çizgi roman karakterini sinema dünyasına başarıyla taşımış ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından sevilmiştir.

Filme Yorum Yaz