"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Uzay Yolu 2: Khan'ın Gazabı izle

-

Star Trek II: The Wrath of Khan

7.7/ 10
1 1

Uzay Yolu 2: Khan'ın Gazabı filminin bilgileri Star Trek II: The Wrath of Khan

7.7
Uzay Yolu 2: Khan'ın Gazabı 7.7 Dublaj & Altyazı 1982 1080p
Film Süresi

113 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Nicholas Meyer

Oyuncular

William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan, Walter Koenig, George Takei, Nichelle Nichols, Bibi Besch

Uzay Yolu 2: Khan'ın Gazabı filminin kısaca özeti ise;

"Uzay Yolu 2: Khan'ın Gazabı", 1982 yılında Nicholas Meyer tarafından yönetilen bir bilim kurgu filmidir. Film, orijinal Star Trek TV dizisine dayanmaktadır ve USS Enterprise mürettebatının karşı karşıya kaldığı tehlikeli bir düşmanı konu alır.

Filmin kötü karakteri, Kirk'in eski düşmanı Khan Noonien Singh'dir. Khan, öldürücü bir askeri diktatör ve "Eugenik Savaşları" sırasında yaratılan bir genetik üstün ırktan gelmektedir. Khan, Kirk ve mürettebatını yok etmek ve USS Enterprise'in gizli geliştirilen "Genesis Cihazı"nı ele geçirmek için plan yapar.

Film, aksiyon, gerilim ve bilim kurgu unsurlarını bir araya getirirken, aynı zamanda karakter gelişimi, arkadaşlık ve fedakarlık gibi temaları da ele alır. William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley ve Ricardo Montalbán gibi ünlü oyuncuların performanslarıyla da övgü kazanmıştır.

"Uzay Yolu 2: Khan'ın Gazabı", Star Trek evreninin en sevilen ve en ikonik filmlerinden biri olarak kabul edilir ve Star Trek hayranları tarafından genellikle türünün en iyi örneklerinden biri olarak değerlendirilir.

Filmizlex ile keyifli seyirler dileriz.

Filme Yorum Yaz