Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru izle

-

Star Trek Into Darkness

7.3/ 10
1 1

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru filminin bilgileri Star Trek Into Darkness

7.7
Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru 7.7 Türkçe Dublaj 2013 1080p
Film Süresi

132 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

J.J. Abrams

Oyuncular

Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Benedict Cumberbatch, Leonard Nimoy, Karl Urban, Simon Pegg, John Cho

Uzayın sonsuz derinliklerinde bir kez daha yelken açan Atılgan gemisi mürettebatı, bu sefer kendi dünyalarında başlamış olan bir felaketi durdurma göreviyle karşı karşıyadır. Gemi ve mürettebatının bir önceki görevde edindikleri itibar ve kahramanlık, geri dönüşlerinde tüyler ürpertici bir manzara ile sarsılır. Bir terör örgütü, evrenin en güçlü donanmalarını yok ederek insanlık tarihine karanlık bir sayfa eklemiştir.

Kaptan James T. Kirk, bu korkunç saldırının arkasında olan ve neredeyse Tanrısal güçlere sahip olan bir düşmanla kişisel bir hesaplaşma yaşamak üzeredir. Bu gizemli düşmanın peşine düşerken, mürettebatını da bu tehlikeli oyunun içine sürükler. Her biri, dostluklarının, aşklarının ve en önemlisi insanlık için neleri feda edebileceklerinin sınırını test edecektir.

Bu tehlikeli görevde, Kirk ve ekibi, sadakat, arkadaşlık ve özveri kavramlarını en derin şekilde yaşayacaklardır. Hem evrenin kaderi, hem de Atılgan gemisinin kaderi, bu mürettebatın omuzlarında olacaktır. Kaptan Kirk, mürettebatını ailesi olarak görür ve onları koruma içgüdüsüyle yan yana savaşırken, fedakarlığın gerçek anlamını öğrenmek zorunda kalacaktır. Bu, hem onun hem de ekibinin karakterini şekillendirecek bir sınav olacaktır.

Filme Yorum Yaz