Biri beni durdursun! Maske

Kayıp Şehir izle

-

The Lost City

9.0/ 10
1 1

Kayıp Şehir filminin bilgileri The Lost City

6.1
Kayıp Şehir 6.1 Türkçe Dublaj 2022 1080p
Film Süresi

112 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Aaron Nee, Adam Nee

Oyuncular

Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Da'Vine Joy Randolph, Brad Pitt, Oscar Nuñez, Patti Harrison, Bowen Yang

Filmin özeti ise şöyle ; kayıp şehir filmi yazmış olduğu romanda yarattığı bir kurgusal şehrin gerçekten var olduğunu keşif etmiş olan bir genç yazarın hikayesini konu almıştır. 
 
Genç güzel ve alımlı bir kadın olan başrolümüz Dash'i canlandırmaya adayan kapak kızı Alan'ın bulunduğu aşk macera  romanlarında egzotik şeyler hakkında yazarak geçirmektedir. 
 
Alan ile beraber yeni çıkmıl olan kitabının tanıtım turnesine çıkan Loretta, bu sırada eksantrik bir milyarder tarafından zorla  kaçırılır.
 
Genç kadını kaçıran Genç milyarder, Loretta'nın kendisini kitaplarda geçen antik şehrin hazinesine götürebileceğine karar kılmıştır. Real Hayatındada kahraman olmak isteyen Alan ise Loretta'yı kurtarmak için hiç vakit kaybetmeden yola çıkmıştır. Kendilerini birden bire çok zorlu bir maceranın içinde bulan Alan ve Loretta, antik hazineyi bulabilmek için ikili birlikte hareket etmek zorundadılar..
 
Filmizlex iyi seyirler diler.. Yorum yapmayı unutmayın lütfen.. 
 
 
 
Filme Yorum Yaz