Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Acil Durumda Jane'i Ara izle

-

Call Jane

6.4/ 10
1 1

Acil Durumda Jane'i Ara filminin bilgileri Call Jane

6.4
Acil Durumda Jane'i Ara 6.4 Dublaj & Altyazı 2022 1080p
Film Süresi

121 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Phyllis Nagy

Oyuncular

Elizabeth Banks, Sigourney Weaver, Chris Messina, Kate Mara, Wunmi Mosaku, Cory Michael Smith, Grace Edwards, Kristina Harrison

"Call Jane", Ağustos 1968'de geçen bir filmdir. Joy (Elizabeth Banks), avukat olan kocası Will (Chris Messina) ile birlikte bir iş yemeğine katılır. Ancak, şiddetli bir protesto sesleri dışarıdan gelir ve Joy'u dışarıya çeker. Polislerle yippie grupları arasında gerilimli bir durum yaşanır ve hepsi aynı anda "Tüm dünya izliyor!" diye bağırır. Joy, ülkeyi sarsan sosyal ve siyasi çalkantılardan korunmuştur ve bu durum onu şaşırtır ve korkutur. Ancak, yüzündeki açıklık, alıcı oluşu ve merakı, başka bir şeyin varlığını ima eder. O, daha çok büyülenmiş gibi görünmektedir.

"Call Jane", bu sahneyle başlar ve ana hikayeye doğrudan bağlanmasa da filmde gerçekten iyi yapılan şeylerden bir örnektir (ve bundan daha fazlası olabilir). Phyllis Nagy'nin yönettiği, Hayley Schore ve Roshan Sethi tarafından yazılan bir senaryoya sahip olan "Call Jane", Roe v. Wade kararından önce geçer. Bu dönemde, kadınlar kendi bedenleriyle ilgili kararlarını verebilmek için yasa dışı ve tehlikeli yollara başvurmak zorunda kalıyorlardı. ( "Call Jane" filminin zamanlaması en azından ürkütücüdür.) Joy'un kişisel yolculuğu önemlidir ve merkezdedir, ancak ilk sahnede olduğu gibi, daha geniş bir bağlama yerleşmiştir ve bugüne kadar kaçınmayı başardığı bir alana çekilir. Kendi koşulları aracılığıyla, hiç bilmediği yeteneklere sahip olduğu bir dünyaya çekilir. Başka bir deyişle, "Call Jane" sadece bir kadının hikayesi değildir. Bu, filmin lehinedir.

Filme Yorum Yaz