"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Kan dökülecek izle

-

There Will Be Blood

8.2/ 10
1 1

Kan dökülecek filminin bilgileri There Will Be Blood

8.2
Kan dökülecek 8.2 Türkçe Dublaj 2008 1080p
Film Süresi

158 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Paul Thomas Anderson

Oyuncular

Daniel Day-Lewis, Paul Dano, Ciarán Hinds, Martin Stringer, Matthew Braden Stringer, Jacob Stringer, Joseph Mussey, Barry Del Sherman

Kan dökülecek filminin kısaca özeti ise;

2008 yapımı "Kan dökülecek", Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis) adlı bir petrol arayıcısının hikayesini anlatan bir film.

Daniel Plainview, California'da başarılı bir petrol arayıcısıdır. Bir gün, küçük bir kasaba olan Little Boston'da yeraltı petrol rezervleri olduğunu öğrenir ve bu alanda iş yapmak için kasabaya gider. Ancak, Daniel'ın zenginleşmesiyle birlikte, çevresindeki insanlarla ilişkileri gerginleşmeye başlar.

Kasabada yaşayan bir din adamı olan Eli Sunday (Paul Dano) ile bir anlaşma yapar ve petrol çıkarmak için Sunday'ın arazisini kullanmaya başlar. Ancak, bu işbirliği Daniel ve Eli arasında zorlu bir çekişmeye neden olur. Daniel, zenginlik ve güç için her şeyi yapmaya hazırdır, ancak Eli, dini değerlere ve ahlaka önem verir.

Film, zenginlik, güç, din, ahlak ve insan ilişkileri gibi temaları ele alır. Daniel Day-Lewis'in olağanüstü performansı, filmin çarpıcı müzikleri ve görüntü yönetimi ile birleşerek unutulmaz bir sinema deneyimi sunar. "Kan dökülecek", Paul Thomas Anderson tarafından yönetilmiş ve Upton Sinclair'in "Petrol" adlı romanından uyarlanmıştır.

Filmizlex ile iyi seyirler.

Filme Yorum Yaz