"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Tanrı'nın Kitabı izle

-

The Book of Eli

6.8/ 10
1 1

Tanrı'nın Kitabı filminin bilgileri The Book of Eli

6.8
Tanrı'nın Kitabı 6.8 Türkçe Dublaj 2010 1080p
Film Süresi

118 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Don Burgess

Oyuncular

Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis, Ray Stevenson, Jennifer Beals, Michael Gambon, Tom Waits, Frances de la Tour, Evan Jones, Joe Pingue

"The Book of Eli," 2010 yapımı post-apokaliptik bir aksiyon ve bilim kurgu filmidir. Film, yönetmenliğini Albert ve Allen Hughes kardeşlerin üstlendiği, başrollerinde Denzel Washington, Gary Oldman ve Mila Kunis gibi oyuncuların yer aldığı bir yapımdır. İşte "The Book of Eli" filminin özeti:

Hikaye, Amerika'nın büyük bir felakete uğradığı bir gelecekte geçmektedir. Toplum çökmüş, şiddet ve kaos egemen olmuş, insanlık neredeyse yok olmuştur. Eli (Denzel Washington), tek başına bir yolculuk yapmaktadır ve elindeki kutsal bir kitabı koruma görevini üstlenmiştir. Bu kitap, dünyanın geri kalanı için son umut kaynağıdır.

Eli'nin yolu Carnegie (Gary Oldman) adlı bir tiranla kesişir. Carnegie, kitabın gücünü ve değerini bilmektedir ve onu ele geçirmek istemektedir. Eli ise kitabı koruma kararlılığıyla hareket eder. Yolda Solara (Mila Kunis) adında genç bir kadınla tanışır ve ona rehberlik etmeye başlar.

Film, Eli'nin kitabı koruma mücadelesi, geçmişi hakkındaki sırları ve insanlığın umudu için verdiği savaşı anlatır. Aynı zamanda, post-apokaliptik bir dünyada hayatta kalmaya çalışan insanların hikayesini ve insan doğasının yozlaşmasını ele alır.

"The Book of Eli," atmosferik bir görselliğe sahip, sürükleyici bir hikayeye sahip bir film olarak dikkat çeker. Denzel Washington'ın performansı, Eli karakterini derinlikli ve güçlü bir şekilde canlandırırken, Gary Oldman da kötü karakter Carnegie'yi etkileyici bir şekilde canlandırır. Film, karanlık ve umutsuz bir dünyada inanç, adalet ve insanlığın önemini sorgular.

Filme Yorum Yaz