"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Flamin' Hot izle

-

Flamin' Hot

6.8/ 10
1 1

Flamin' Hot filminin bilgileri Flamin' Hot

6.8
Flamin' Hot 6.8 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

99 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBiyografi FilmleriDram FilmleriHint Filmleri Yönetmen

Eva Longoria

Oyuncular

Jesse Garcia, Annie Gonzalez, Emilio Rivera, Vanessa Martinez, Dennis Haysbert, Tony Shalhoub, Pepe Serna, Bobby Soto

Flamin' Hot, Eva Longoria'nın yönetmenlik kariyerindeki ilk film olan ve Lewis Colick ve Linda Yvette tarafından yazılan bir Amerikan biyografik komedi-drama filmidir. Richard Montañez'in "Flamin' Hot Cheetos"u icat ettiğini iddia eden eski bir temizlik görevlisi olan Montañez'in anı kitabı A Boy, a Burrito and a Cookie: From Janitor to Executive ve Montañez ve eşi Judy'nin yaşam hikayelerine dayanmaktadır. Film, Jesse Garcia, Annie Gonzalez, Dennis Haysbert ve Tony Shalhoub gibi oyuncuları içermektedir.

Flamin' Hot, 11 Mart 2023 tarihinde South by Southwest'te dünya prömiyerini yapmış ve 9 Haziran 2023 tarihinde Hulu ve Disney+ tarafından yayınlanmıştır.

Hikaye 1966 yılında Güney Kaliforniya'da, Richard Montañez sıkı bir babanın ve destekleyici bir dedenin yetiştirdiği zor çalışan bir çocuk olarak büyür. Gelecekteki eşi Judy ile okulda tanışır ve diğer çocuklara burrito satmaya başlar. Bu şekilde para kazandığını kimse inanmadığı için genç yaşta tutuklanır. Yetişkin biri olarak, Richard ve Judy uyuşturucu satan haylazlar olarak yaşarlar, ancak Judy'nin ilk çocuğuyla hamile kalmasıyla hayatlarını değiştirirler. Bir süre sonra ikinci çocukları gelirken, Richard ve ailesi geçimlerini sağlamak için mücadele etmeye başlarlar ve iş ararlar. Sonunda, eski bir haylaz olan arkadaşı ve iş arkadaşı Tony Romero'ya başvurur ve onun yardımıyla Frito-Lay'de bir iş bulur. CV'sinde yalan söylemesine rağmen, bölüm sorumlusu Lonny Mason onu işe alır.

Filme Yorum Yaz