"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Elveda Katya izle

-

Elveda Katya

7.5/ 10
1 1

Elveda Katya filminin bilgileri Elveda Katya

6.0
Elveda Katya 6.0 Yerli Film 2012 1080p
Film Süresi

109 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Ahmet Sönmez

Oyuncular

Beliz Aksoy, Alev Alemdaroglu, Anna Andrusenko, Murat Asar, Oktay Aytekin, Banu Bakikusagi, Caner Cindoruk, Duygu Dokgöz

Batum'daki bir yetimhanede büyüyen genç kız Katya, artık yetimhaneden ayrılma vaktinin geldiğini hisseder. Ancak kapıdan adım attığında, hayatının en gizemli anlarından biriyle karşılaşır: Karşısına çıkan gizemli bir kadın, Katya'ya Trabzon'da yaşayan Yunus adında bir denizcinin kızı olduğunu söyler.

Katya, Yunus Kaptan'ı bulmak ve onunla tanışmak için yollara düşer. Ancak Trabzon'a geldiğinde, beklemediği bir manzara ile karşılaşır. Yunus, yıllardır Katya'nın varlığından habersiz bir şekilde yaşamış ve yeni bir aile kurmuştur. Katya'nın geldiği bu aile, tutucu ve geleneklere bağlı bir yaşam sürmektedir.

Yunus, Katya'yı kabul etmekte zorlanır ve onu çevresindeki insanlarla paylaşmamaya karar verir. Bu, Katya'nın kendisini yabancı ve dışlanmış hissettiği bir ortamda yapayalnız bırakılırken, Yunus'un geçmişi ve geleceği arasında bir denge kurma çabalarına odaklanır.

Film, aile bağları, kabul ve önyargı gibi temaları işleyerek, Katya'nın ve Yunus'un hayatlarının nasıl bir araya geldiğini ve birbirlerine nasıl destek olabileceklerini anlatır.

Filme Yorum Yaz