Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

İsa İçin Korna çal izle

-

Honk for Jesus. Save Your Soul.

5.3/ 10
1 1

İsa İçin Korna çal filminin bilgileri Honk for Jesus. Save Your Soul.

5.3
İsa İçin Korna çal 5.3 Dublaj & Altyazı 2022 1080p
Film Süresi

106 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Adamma Ebo

Oyuncular

Regina Hall, Sterling K. Brown, Nicole Beharie, Conphidance, Austin Crute, Devere Rogers, Robert Yatta, Greta Glenn

İsa İçin Korna çal namı diğer  (Honk for Jesus. Save Your Soul.) 2023 yılında yayınlanan Amerikan komedi-drama filmi. Adia Henderson ve Shelia Wofford tarafından yazılan ve yönetilen film, Lee-Curtis Childs (Sterling K. Brown) ve eşi First Lady Trinitie Childs'ın (Regina Hall) çöküş ve diriliş hikayesini anlatıyor. Bir zamanlar güneyli Baptist megakilisesi, "Wander to Greater Paths"ı (Büyük Yollara Doğru Yürüyüş) yöneten çift, bir skandal sonrası kiliseyi kapatmak zorunda kalır. Ancak bir yıl sonra, bir belgesel ekibi, kiliselerini yeniden açma ve Paskalya Pazarı'nda geri dönüşlerini belgeleme fırsatını onlara sunar.

Lee-Curtis ve Trinitie, dürüst insanlar olduklarını göstermeye çalışırken, belgesel ekibi onları pahalı masraflarla şımartırken, tasarımcı markalarla dolu gardıropları ve kilisedeki çeşme dahil, görüntüler.

Keon ve Shakura Sumpter adlı bir pastoral çift de Paskalya Pazarı'nda kendi kiliseleri "Heaven's Home"ı (Cennetin Evi) açmayı planlamaktadır. Kilisedeki bazı cemaatler Lee-Curtis'i suçlamaların dışında tutar ve onun sözlerine uyar, çünkü onlara göre o suçsuzdur.

Ancak, bir alışveriş çılgınlığı sırasında Trinitie, bir eski cemaatle karşılaşır ve Paskalya'da diğer eski cemaatlerle birlikte Heaven's Home'a katılacağını söyler. Lee-Curtis ve Trinitie, Sumpters'ı Paskalya tarihini değiştirmeye ikna etmeye çalışır ama başarısız olur. Sonuç olarak, Lee-Curtis, kiliselerini Paskalya'dan iki hafta önce yeniden açma planını yapıyor.

Film, skandalın üstesinden gelme çabalarında karşılaşılan zorlukları ve ironiyi komedi ve drama unsurlarıyla sunar. Sonunda, Sumpters'ın Heaven's Home kilisesinin açılışını da Paskalya'dan iki hafta önce yapmaya karar verdikleri ve büyük bir başarı elde ettikleri ortaya çıkar. Bu durum, Childs çiftinin yaşadığı tüm zorlukların, kiliselerini yeniden açma çabalarının boşuna olduğunu gösterir.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz